Κάνε 2 πράγματα για σένα!

Συχνά, οι μαμάδες φροντίζουμε συνεχώς όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μας! 

Όλη μας η φροντίδα είναι για την οικογένειά μας, το σπίτι, τις δουλειές που πρέπει να γίνουν και ξεχνάμε μέσα στον τρελό ρυθμό της καθημερινότητας να φροντίσουμε τον εαυτό μας. 

Η έλλειψη, όμως, φροντίδας του εαυτού μας, δεν οδηγεί μόνο σε μία μαμά παραμελημένη που τελικά δεν είναι χαρούμενη, αλλά και σε μία γυναίκα που δεν έχει την τόλμη να αλλάξει αυτά που δεν την ευχαριστούν, που νιώθει πως τα κάνει όλα λάθος και τελικά δεν είναι καν καλή μαμά! 

Γι’ αυτό, σήμερα, μοιράζομαι μαζί σου δύο νέα βίντεο που ετοίμασα για σένα στα οποία σου λέω πώς να σε φροντίσεις και πώς να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι ως μαμά

Κι αν θέλεις, να σε βοηθήσω ακόμη περισσότερο να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να ανήκεις σε μια υπέροχη παρέα από άλλες μαμάδες, πάτησε ακριβώς εδώ για να μάθεις τι είναι το Everyday Mom – the Club, το πρώτο κλειστό Coaching Club για μαμάδες στην Ελλάδα και εκμεταλλεύσου την χαμηλότερη μηνιαία συνδρομή που θα έχει ποτέ και που ισχύει για λίγο ακόμη.  

*Αν είσαι ήδη Everyday Mom (δηλαδή, λαμβάνεις τα emails μου) εκμεταλλεύσου την ειδική καλοκαιρινή προσφορά που ισχύει μόνο για τις Everyday Moms που έχεις λάβει στο email σου και που ισχύει για πολύ λίγο ακόμη.

Και, τέλος, αν δεν το έχεις ακόμη, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα για να αποκτήσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το νέο μου ebook με 23 βήματα για να γίνεις καλύτερη μαμά σε 23 μέρες!  

    Μπορεί να σε ενδιαφέρει...