Δεν είσαι μόνη σου!

Διάλεξε πώς θέλεις να σε βοηθήσω

Οι Ρουτίνες της Everyday Mom - the Course

Η μητρότητα συνοδεύεται από πολλά άγχη για την υγεία, την ανάπτυξη και την ευτυχία των παιδιών μας. Δεν χρειάζεται να είναι και η καθημερινότητά μας μια μάχη ενάντια στον χρόνο.

Ένα οργανωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα για παιδιά

σου επιτρέπει:

Everyday Mom - the Club

Το πρώτο συνδρομητικό Coaching Club στην Ελλάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι, να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου, να συνειδητοποιήσεις λίγο καλύτερα γιατί τα παιδιά σου υιοθετούν συγκεκριμένες συμπεριφορές και πώς εσύ μπορείς να τις αντιμετωπίζεις, ενώ παράλληλα επενδύεις στον εαυτό σου, στην αυτοφροντίδα σου και στην προσωπική σου ανάπτυξη αλλά και στη δημιουργία σχέσεων και αληθινής επικοινωνίας με άλλες υπέροχες γυναίκες που νιώθουν όπως εσύ!

Τι κάνουμε στο Club:

Σχεδιάζω τη Ζωή που θέλω να ζω

Δημιούργησα το Workshop “Σχεδιάζω τη ζωή που θέλω να ζω!” που είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμής γιατί στ’ αλήθεια πιστεύω πως αν έχουμε τα εργαλεία, όλοι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε την ιδανική ζωή για εμάς.

Κι επειδή ξέρω από πρώτο χέρι πόσο εύκολο είναι να εγκλωβιστείς σε μία ζωή και μία καθημερινότητα που δε σου ταιριάζει και σε κάνει να ασφυκτιάς, σου λέω με το χέρι στην καρδιά πως είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. 

Τι θα δούμε μαζί:

Everyday Mom 1-1

Για χρόνια είχα μπει σε μια καθημερινότητα που δε μου ταίριαζε, αλλά δεν είχα τη δύναμη να την αλλάξω ούτε καν το χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι δεν με έκανε ευτυχισμένη

Είχα ξεχάσει ότι είχα όνειρα, ταλέντα, και δίψα για μια όμορφη ζωή -όπως ακριβώς όλοι μας- γιατί δεν μου το επέτρεπαν οι τρελοί ρυθμοί στους οποίους είχα μάθει να ζω. 

Μέχρι που κάποια στιγμή όλα άλλαξαν και είδα καθαρά πως άξιζα πολύ περισσότερα από όσα έδινα εγώ η ίδια στον εαυτό μου.

Αν κι εσύ θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, άφησέ με να σε πάρω από το χέρι και να σε βοηθήσω να βρεις τι πραγματικά σε κάνει χαρούμενη και πώς μπορείς να σχεδιάσεις εσύ η ίδια τη ζωή που θέλεις να ζεις

Τι θα κάνουμε μαζί:

Δεν μπορείς να αποφασίσεις;

Αν δεν είσαι σίγουρη ποια επιλογή είναι η κατάλληλη για σένα και τις ανάγκες σου, επικοινώνησε μαζί μου για να σε βοηθήσω!