Everyday Mom -
the Club

  Μήπως...

  νιώθεις ότι ενώ θέλεις να κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου, συχνά δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό;

  θέλεις να μαθαίνεις καινούρια πράγματα για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου αλλά δεν ξέρεις πού να τα ψάξεις;

  θέλεις να ενημερώνεσαι για νέα βιβλία σχετικά με τη μητρότητα, το μεγάλωμα των παιδιών και την ανθρώπινη ψυχολογία αλλά δεν προλαβαίνεις ούτε να τα ψάξεις, ούτε να τα διαβάσεις;

  θέλεις να έρθεις σε επαφή με άλλες υπέροχες γυναίκες και μητέρες με τις οποίες να μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες και τις σκέψεις σου και ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ;

  θέλεις να υπάρχει ένας χώρος ασφαλής και προστατευμένος στον οποίο να μπορείς να μοιράζεσαι αυτά που σε απασχολούν με απόλυτη εχεμύθεια 24/7;

  θέλεις να επισκεφθείς ειδικούς για να ενημερωθείς για ένα σωρό διαφορετικά ζητήματα σχετικά με το παιδάκι σου αλλά το κόστος όλων αυτών των επισκέψεων είναι απαγορευτικό;

  θέλεις να ενημερώνεσαι σφαιρικά για ζητήματα που αφορούν το μεγάλωμα το παιδιού σου αλλά δεν ξέρεις ποια είναι αυτά ή κάποια σε δυσκολεύουν να τα εντοπίσεις;

  θέλεις να βρεθείς με άλλες μαμάδες που έχουν παιδάκια στην ηλικία του δικού σου παιδιού αλλά δεν ξέρεις πού να τις βρεις;


  Αν απάντησες ΝΑΙ έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, συνέχισε να διαβάζεις!

  Η αλήθεια είναι πως το να νιώθουμε αυτοπεποίθηση ως μαμάδες μπορεί να αλλάξει τα πάντα! 

  Από τη δική μας στάση και διάθεση, μέχρι και τη διάθεση όλης της οικογένειας! 

  Γεια σου Μανούλα!
  Είμαι η Μαρίλεια Μίχα, ή
  η Everyday Mom, αν προτιμάς!

   

  Είμαι μαμά 2 παιδιών και δύο δεκαετίες τώρα είμαι στις τάξεις και διδάσκω, ενώ ταυτόχρονα βοηθώ μανούλες με θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών τους και τη σχέση τους μαζί τους αλλά και τις ισορροπίες της οικογένειας.  

  Έφτιαξα το πρώτο κλειστό συνδρομητικό coaching Club για μαμάδες στην Ελλάδα γιατί θέλω να σου δείξω τον τρόπο να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι, αλλά ταυτόχρονα να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου! 

  Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να γίνεις η καλύτερη μαμά του κόσμου και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

  5/5

  Αγαπημένη μου Μαρίλεια σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου να γίνω καλύτερη μαμά! Είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα!
  Αθανασία Κ. - Μαμά 1 παιδιού 2 ετών

   ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ...

   κλείσε τα μάτια και φαντάσου πως είσαι μία μαμά ήρεμη, που νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της, και ταυτόχρονα έχει το χρόνο να κάνει όσα τη γεμίζουν κι αγαπά!

   Να πώς θα ήταν:

   Ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις όταν το παιδάκι σου δε συνεργάζεται και δε νιώθεις συνεχώς ότι τρέχεις για όλους και για όλα.
   Έχεις χρόνο για σένα και για όσα αγαπάς να κάνεις και δεν αισθάνεσαι ότι τελείωσε η ζωή σου επειδή έγινες μαμά.
   Ακολουθείς συγκεκριμένα βήματα για να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι και ξέρεις πού να απευθυνθείς για να βρεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.
   Μειώνεις τις εντάσεις στο σπίτι και ακολουθείς στρατηγικές και τεχνικές που στηρίζονται σε σύγχρονη βιβλιογραφία.
   Είσαι φανταστική! Η θετική σου ενέργεια κάνει όλη τη διαφορά!
   Θεώνη Π., μαμά 2 παιδιών, 3 και 5 ετών

   Να σου γνωρίσω τo "Εveryday Mom - the Club"!

   To πρώτο κλειστό Coaching Club για μαμάδες στην Ελλάδα! 
   Το «Everyday Mom – the Club» είναι ένα καταπληκτικό συνδρομητικό coaching club για μαμάδες που ανατρέπει όλα όσα ήξερες για τα club μέχρι τώρα!
   Δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι, να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου, να συνειδητοποιήσεις λίγο καλύτερα γιατί τα παιδιά σου υιοθετούν συγκεκριμένες συμπεριφορές και πώς εσύ μπορείς να τις αντιμετωπίζεις, ενώ παράλληλα επενδύεις χρόνο στον εαυτό σου, στην αυτοφροντίδα σου και στην προσωπική σου ανάπτυξη αλλά και στη δημιουργία σχέσεων και αληθινής επικοινωνίας με άλλες υπέροχες γυναίκες που νιώθουν όπως εσύ.
   Το Club συνδυάζεται φανταστικά με τα προγράμματα της Everyday Mom. Είτε έχεις παρακολουθήσει ήδη κάποιο, είτε θέλεις να το κάνεις στο μέλλον, θα δεις ότι θα σε βοηθήσει να μείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου, δε θα ξεχάσεις όσα έχεις ήδη μάθει από τα προγράμματα, ή θα αποτελέσει μία φανταστική εισαγωγή για να ξεκινήσεις να τα παρακολουθείς αν δεν το έχεις κάνει ακόμη.  
   Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό, αν νιώθεις χαμένη στην πληροφορία και κάθε σου αναζήτηση στο ίντερνετ σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο, αν θέλεις πραγματικά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, τότε αυτή την ευκαιρία δεν θέλεις να τη χάσεις!
   Μαρίλεια Μίχα
   Μαμά, Life Coach για μαμάδες και γυναίκες, Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός

   Τι το ξεχωριστό έχει το "Everyday Mom - the Club" ;

   Μητρότητα / Γονεϊκότητα
   Αυτοφροντίδα
   Σχέσεις

   Τι υπάρχει στο "Everyday Mom - the Club";

   ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Q & A ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

   Το Everyday Mom – the Club είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες σου, αλλά θέλω να σου δίνω κι επιπλέον κίνητρα και τρόπους να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι. 

   Μέσα από τα μαθήματά μας, σου μαθαίνω μία δεξιότητα που όχι μόνο σε εμπνέει, αλλά μπορείς να εφαρμόζεις στην οικογένειά σου άμεσα!

   Δε χάνεις άλλες ατελείωτες ώρες ψάχνοντας δεξιά και αριστερά! Βρίσκω εγώ όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις και σου τα μαθαίνω. Μετά το μάθημα, έχουμε και ξεχωριστό χρόνο για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου. 

   ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
   ΜΗΝΙΑΙΑ COACHING CALLS

   Αν είσαι σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις τι να κάνεις, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Μέσα από τα ομαδικά Coaching Calls σε βοηθώ να αναλύσεις το πρόβλημα και να σχεδιάσεις τα βήματα για να το λύσεις!

   BOOK CLUB

   Αν δεν προλαβαίνεις να βρεις τι νέο κυκλοφορεί ή το βρίσκεις αλλά δεν προλαβαίνεις να το διαβάσεις, τότε το Book Club είναι για σένα! Στη συνάντηση του Club, συζητάμε ένα βιβλίο σχετικό με τα παιδιά ή τη δική μας προσωπική ανάπτυξη τη φορά -ακόμη και αν δεν το έχεις διαβάσει!- και έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να μάθουμε νέα πράγματα και να χαλαρώσουμε με μία γυναικεία κουβέντα! 

   EXPERT MASTERCLASSES

   Πώς θα σου φαινόταν να είχες τη δυνατότητα να ακούσεις ειδικούς επιστήμονες, συγγραφείς ή άλλους εξειδικευμένους επαγγελματίες και να μπορείς μάλιστα να τους κάνεις ερωτήσεις σχετικά με ό,τι σε προβληματίζει; 

   WEEK PLANNING

   Μαζί οργανώνουμε την εβδομάδα μας κάθε Παρασκευή! Συναντιόμαστε για μισή ώρα, βάζουμε τους στόχους μας για την εβδομάδα που έρχεται, τις προτεραιότητές μας και κάνουμε την αξιολόγηση της εβδομάδας που πέρασε ζωντανά ΜΑΖΙ!

   MOMMY UP SYSTEM

   Απόκτησε τη μοναδική ευκαιρία να έχεις τη δική σου “συνεργάτη” υπευθυνότητας! Μία άλλη υπέροχη μαμά, όπως εσύ, θα σε κρατά υπεύθυνη στους στόχους που θα θέτεις για τον εαυτό σου!

   FACEBOOK GROUP

   Ανάμεσα στις συναντήσεις μας, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μένα και στα υπόλοιπα μέλη του Club μέσα από την κλειστή ομάδα μας στο Facebook η οποία είναι μόνο για εμάς! Μπορείς να ρωτήσεις και να μοιραστείς οτιδήποτε με απόλυτη εχεμύθεια 24/7!

   GIRLS' NIGHT OUT!

   Δεν είμαστε μόνο μαμάδες, είμαστε και κορίτσια που θέλουν άλλα κορίτσια να κάνουν κοριτσίστικες κουβέντες! Α, καμιά φορά και να παίξουν, να γελάσουν, να πιουν ένα ποτό στο μπαλκόνι και να περάσουν καλά χωρίς να χρειαστεί να έχουν βρει κάποιον να κρατήσει τα παιδιά για να βγουν έξω! 

   Και επιπλέον
   ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

   Κάποιες από εμάς είμαστε επαγγελματίες. Μέσα στο Club, μπορούμε να γνωριστούμε καλύτερα, να αναπτύξουμε φιλίες αλλά και συνεργασίες. 

   ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB

   Ως μέλος του Club, απολαμβάνεις ειδικές τιμές, προσφορές κι εκπτώσεις, ενώ υπάρχουν προνόμια και εκδηλώσεις μόνο για τα μέλη μας! 

    Scroll to Top
    Scroll to Top