Θέλω να σου κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση…

Τι θέλεις περισσότερο στη ζωή σου;

Πραγματικά, τι θέλεις;

Αν δεις μέσα στην ψυχή σου, τι είναι αυτό που κατά βάθος ονειρεύεσαι να κάνεις ή να αποκτήσεις;

Και μετά…γιατί το θέλεις τόσο πολύ;

Πώς θα άλλαζε η ζωή σου αν κατάφερνες αυτό που κατά βάθος ονειρεύεσαι; 
Και τι σε εμποδίζει αυτή τη στιγμή από το να το πετύχεις;
Αν θέλεις να το βρεις, μπορώ να σε βοηθήσω.

Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια.

Όταν εντοπίσεις το βαθύτερο γιατί πίσω από αυτό που θέλεις, μπορείς να το αποκτήσεις.

Γιατί τα όνειρά μας είναι ανεκτίμητα.

Αν, λοιπόν, ξέρεις πως θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό αλλά δεν ξέρεις πώς και διστάζεις, και μετά σε παρασύρει η καθημερινότητα και το ξεχνάς, μέχρι εδώ! 

Εδώ έρχομαι εγώ και σου δείχνω τα βήματα για να βαδίσεις προς τα όνειρά σου αγαπημένη μου!

Η ζωή δεν περιμένει και ήδη πολύς χρόνος έχει πάει χαμένος. 

Αυτό είναι το μόνο που μετάνιωσα όταν ήμουν εκεί που είσαι εσύ τώρα. 

Που δεν το πήρα απόφαση νωρίτερα να δημιουργήσω τη ζωή που ονειρεύομαι για μένα και την οικογένειά μου.

Μη χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο να ονειρεύεσαι και κάνε τα όνειρά σου πράξη.

Τι θέλεις να αλλάξεις;

Γιατί δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα;

Τι σε σταματάει;

Δημιούργησα το Workshop "Σχεδιάζω τη ζωή που θέλω να ζω!" που είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχεις δει μέχρι στιγμής γιατί στ' αλήθεια πιστεύω πως αν έχουμε τα εργαλεία, όλοι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε την ιδανική ζωή για εμάς.  Κι επειδή ξέρω από πρώτο χέρι πόσο εύκολο είναι να εγκλωβιστείς σε μία ζωή και μία καθημερινότητα που δε σου ταιριάζει και σε κάνει να ασφυκτιάς, δε θέλω να σε αφήσω να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. 

Μαρίλεια Μίχα
Μαμά, Life Coach για μαμάδες και γυναίκες, Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός

Τι θα μάθεις σ' αυτό το Workshop:

Αναλυτικά το περιεχόμενο του Workshop

ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ

Οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις είναι πιστεύω που έχουμε υιοθετήσει και δε μας αφήνουν να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας αξίζει. Όταν εντοπίσουμε ποιες είναι αυτές, τότε μπορούμε να τις θέσουμε σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο, να τις αξιολογήσουμε, να απαλλαγούμε από όσες δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς μας και να τις αντικαταστήσουμε με αυτές που μας οδηγούν στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. 

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Υπάρχουν ενέργειες που κάνουμε καθημερινά, άλλες μετά από σκέψη, άλλες ως αυτοματοποιημένες διαδικασίες, που είτε μας ωφελούν, είτε μας απομακρύνουν από τον όποιο στόχο έχουμε θέσει, συνειδητά ή ασύνειδα. Αν, όμως, θέλουμε να πετύχουμε έναν στόχο, είναι απαραίτητο να αξιολογήσουμε τις συνήθειές μας και να διατηρούμε μόνο αυτές που οδηγούν στην επίτευξή του. 

ΣΤΟΧΟΙ

Το να βάζουμε στόχους ακούγεται εύκολο και πολλά υποσχόμενο. Η πραγματικότητα είναι πως, είναι λίγο πιο σύνθετο από ό,τι φαίνεται. Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για μια σωστή στοχοθεσία και, φυσικά, υπάρχει τρόπος να σχεδιάσουμε σωστά τα βήματα για να πετύχουν τον όποιο στόχο έχουμε θέσει.  

ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ

H έλλειψη χρόνου είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα – δικαιολογίες που δε μας αφήνουν να πετύχουμε τους στόχους που θέλουμε και άρα να ζήσουμε τη ζωή που μας αξίζει. Υπάρχει, όμως, τρόπος να το ξεπεράσουμε γιατί ο χρόνος θα περάσει έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι εμείς τι θα έχουμε κάνει στο μεταξύ.

Ήμουν ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι εσύ αυτή τη στιγμή!

Για χρόνια είχα μπει σε μια καθημερινότητα που δε μου ταίριαζε, αλλά δεν είχα τη δύναμη να την αλλάξω ούτε καν το χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι δεν με έκανε ευτυχισμένη.

Είχα ξεχάσει ότι είχα όνειρα, ταλέντα, και δίψα για μια όμορφη ζωή -όπως ακριβώς όλοι μας- γιατί δεν μου το επέτρεπαν οι τρελοί ρυθμοί στους οποίους είχα μάθει να ζω.

Μέχρι που κάποια στιγμή όλα άλλαξαν και είδα καθαρά πως άξιζα πολύ περισσότερα από όσα έδινα εγώ η ίδια στον εαυτό μου. 

 

Είμαι σίγουρη πως κι εσύ είσαι εδώ για τον ίδιο λόγο!

 

Άφησέ με, λοιπόν, να σου δείξω τον τρόπο να βρεις τι σε κάνει πραγματικά χαρούμενη και πώς μπορείς να σχεδιάσεις εσύ η ίδια τη ζωή που θέλεις να ζεις!

Bonus 1

Ένα υπέροχο ημερολόγιο τοίχου για το 2023 για να σημειώνεις τους στόχους του μήνα αλλά και να προγραμματίζεις την κάθε ημέρα / εβδομάδα σου ώστε να τους πετύχεις.

Bonus 2

To μάθημα “Πώς να γίνεις η γυναίκα που θέλεις να είσαι” είναι στη διάθεσή σου για να μάθεις με ποιον τρόπο μπορείς να γίνεις ακριβώς η γυναίκα που ονειρεύεσαι και να σχεδιάσεις με μαθηματική ακρίβεια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το πετύχεις, ακόμη και αν αυτή τη στιγμή δεν έχεις καν ιδέα ποια στ’ αλήθεια θέλεις να είσαι. 

 

Τι μορφή έχει το Workshop;

Το Workshop αποτελείται από βίντεο και Workbooks για κάθε ενότητα ξεχωριστά αλλά και επιπλέον bonus υλικό που κρίνω πως θα σε βοηθήσει, όπως το Ημερολόγιο Τοίχου για το 2023 και το ξεχωριστό μάθημα “Πώς να γίνεις η γυναίκα που θέλεις να είσαι” . 

Οδηγίες για να συνδεθείς στο Workshop θα λάβεις στο email που θα δηλώσεις με την εγγραφή σου, και μέχρι την έναρξη του Workshop θα λάβεις από εμένα στο email σου διάφορα μικρά tips κι εκπλήξεις!   

Πώς να αποκτήσεις το Workshop;

To Workshop αυτή τη στιγμή είναι κλειστό για εγγραφές. Συμπλήρωσε μία οποιαδήποτε φόρμα εγγραφής στο Everyday Mοm για να ενημερωθείς για το επόμενο άνοιγμα εγγραφών. 

Scroll to Top
Scroll to Top