120 ιδέες αντιβαρεμάρας!

Τώρα θα σου εξομολογηθώ ένα τεράστιο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει και ως μαμά, και ως δασκάλα. Τα παιδιά ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ασταμάτητα! Σιγά το νέο, θα μου πεις. Όλα τα παιδιά βαριούνται, και όλα τα παιδιά ψάχνουν αφορμές να σταθούν μπροστά από μία οθόνη όπου ξαφνικά περνάει και η βαρεμάρα και η κούραση και αντικαθίστανται από μία ωραιότατη αποβλάκωση οπότε ούτε βαρεμάρα νιώθουν, ούτε πείνα, ούτε τίποτα. Το πρόβλημα με το δικό μου παιδί είναι ότι βαριέται ακόμα και αυτό που της προτείνω για να ξεβαρεθεί. Κι αν ακόμη το δοκιμάσει, μετά από λίγο το βαριέται κι αυτό. Παράνοια.

Όσο δημιουργική και να είσαι, όση όρεξη και να έχεις, όσο και να θέλεις να απασχολείς τα παιδιά σου δημιουργικά κάθε στιγμή, κάποιες φορές απλώς…δε γίνεται! Και τι κάνεις; Ούτε μπορείς να τα βάλεις με τον εαυτό σου που κι εσύ άνθρωπος είσαι και στέρεψες από ιδέες, ούτε να τα αφήσεις να βλέπουν οθόνες με τις ώρες.

Εκεί θέλεις κάτι να σου λύσει τα χέρια, κάτι που κάποιος θα κάνει για σένα για να σε διευκολύνει και να το βρεις έτοιμο, γιατί τα κάνεις εσύ όλα για τους άλλους, κι εκεί ακριβώς έρχεται το Everyday Mom! Σου έχω ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ 120 σούπερ ιδέες αντιβαρεμάρας (πόσο ζηλεύω αυτή την πολυτέλεια των παιδιών να βαριούνται και να μην πρέπει να πουν αυτόματα στον εαυτό τους “ωραία, το είπες, σήκω τώρα να κάνεις τα 500 πράγματα που έχει η to-do λίστα σου για σήμερα και μην ξανασυμβεί”) που έχουμε δοκιμάσει εμείς στο σπίτι μας και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Κάποιες, μάλιστα, τις κάνω και στην τάξη και τις περιμένουν πώς και πώς τα παιδιά (όσες ενδείκνυνται για τάξη, εννοείται, κι έχουν καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα).

Αν το παιδάκι σου είναι 4-12 χρονών θα βρείτε σίγουρα πολλές ιδέες που θα αγαπήσετε και θα περάσει πολλές ώρες απασχολημένο δημιουργικά, και μάλιστα θα κάνει και πράγματα που όταν του τα προτείνεις εσύ ούτε που θέλει να τα ακούσει, όπως να διαβάσει ένα βιβλίο, που η Νεφέλη, για παράδειγμα, θυμάται μόνο όταν πρέπει να κοιμηθεί και μέσα στη διάρκεια της μέρας ούτε που το ακουμπάει. Όταν όμως την βλέπει τυπωμένη στο χαρτί, η ιδέα αποκτά άλλη χάρη!

Το ebook θα γίνει δικό σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μόλις συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα! Κι αν ξέρεις κι άλλη μανούλα στην οποία θα φανεί χρήσιμο το ebook, προώθησέ της το άρθρο τώρα!

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου το!

120 ιδέες αντιβαρεμάρας

    We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.
    Powered By ConvertKit

    Μπορεί να σε ενδιαφέρει...