Μπισκοτοδωράκια

Τα γενέθλια της Νεφέλης είναι τον Δεκέμβρη και μας αρέσει να της κάνουμε το πάρτυ της μέσα στις γιορτές για να έχει και λίγο από Χριστούγεννα! Κι επειδή είναι γιορτές, σκέφτηκα αυτό το κλασικό δωράκι που δίνουμε στους καλεσμένους του πάρτυ μας να είναι τα μπισκοτάκια βουτύρου που φτιάξαμε λίγες μέρες πριν.

Πήρα διάφανα σακουλάκια (έχω πάντα στο σπίτι σε διάφορα μεγέθη και τα βρίσκω στα μικρά μαγαζάκια στα στενά της Αθηνάς) κι έβαλα στο καθένα δύο μπισκότα. Ετοίμασα κι ένα μήνυμα για να ευχαριστήσουμε τα παιδάκια που μας τίμησαν με την παρουσία τους, κι έτοιμα!

 

 

Τα παιδιά τα καταευχαριστήθηκαν, οι μαμάδες -δε φρίκαραν πολύ γιατί η ζαχαρόπαστα ήταν σε εξαιρετικά λεπτή στρώση- γλύτωσαν από αυτά τα μικροπράγματα που γεμίζουν τα παιδιά και δεν τολμάς να πετάξεις, κι εγώ εξασφάλισα ότι δε θα φάμε όλα τα μπισκότα εμείς ! Όλοι ευχαριστημένοι! 🙂

 

Γίνε κι εσύ Everyday Mom για να μην χάνεις κανένα νέο μου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα έρθει στο email σου το ebook μου “Γίνε καλύτερη μαμά σε 23 μέρες” για να δεις πώς μπορείς με πολύ απλά βήματα να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερη μαμά, αλλά καη η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Σε περιμένω!

Μπορεί να σε ενδιαφέρει...