Σ’ ευχαριστώ που θέλεις να αποκτήσεις τα SUMMER ACTIVITIES BINGO και είσαι εδώ!

Μαρίλεια Μίχα

Μαμά | Coach για μαμάδες | Συγγραφέας | Εκπαιδευτικός

Στη σελίδα αυτή θα βρεις 48 +120 φανταστικές ιδέες που σκοπό έχουν 

να σας βοηθήσουν να περάσετε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ

αυτό το καλοκαίρι!

Για να αποκτήσεις άμεσα τα 2 καλοκαιρινά BINGO 

και μερικεσ ιδεεσ απο εμενα

Πάτησε στο κουμπί που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και κατέβασε το αρχείο. Αποθήκευσέ το στον υπολογιστή σου και εκτύπωσέ το αν θέλεις, αν και δεν είναι απαραίτητο. Πάνω στο αρχείο υπάρχουν αρκετά ενεργά links (ξεχωρίζουν γιατί είναι μπλε) που αν τα πατήσεις σε οδηγήσουν σε περισσότερες πληροφορίες για την ιδέα που σου προτείνω.

Κάποιες ιδέες σου τις εξηγώ με ένα άρθρο και πολλές εικόνες, άλλες με βίντεο, ενώ μία από αυτές θα σου ανοίξει το αγαπημένο σε όλους ebook μου με τις 120 ιδέες αντιβαρεμάρας! 

Πρέπει να κάνεις όλα όσα σου προτείνω; Προς Θεού, όχι! Αν πιεστείτε να τα κάνετε όλα θα γίνει αγγαρεία και δεν θα τα απολαύσετε. Θα κάνετε όποια σας κάνουν “κλικ” με βάση πάντα την ηλικία του παιδιού. Το βασικό είνα ότι έχετε 48 + 120 ιδέες για να διαλέξετε που είναι πολύ περισσότρες ιδέες από μία ανά μέρα! 

Τις αντιβαρεμάρες μπορείτε να τις εκτυπώσετε, ή και όχι. Μπορείτε να τις κόψετε μία-μία και να τις βάλετε σε ένα βάζο για να τραβάτε στην τύχη. Μπορείτε να τις αξιοποιήσετε όπως θέλετε. 

Το Bingo μπορείτε να το κάνετε επίσης με όποια σειρά θέλετε και να συμφωνήσετε κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Για όσα τετραγωνάκια έχουν ιδέες που δεν ταιριάζουν στην ηλικία του παιδιού σου, μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με ιδέες από τις αντιβαρεμάρες.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Να φροντίσεις το κορίτσι που ήσουν κάποτε ενώ ταυτόχρονα γίνεσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου για το παιδί σου

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Να φύγεις απ’ το χάος, να οργανώσεις την καθημερινότητα με τα παιδιά και να αποκτήσετε πια μία καθημερινότητα ήρεμη και χαρούμενη

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Να σχεδιάσεις τη ζωή σου από την αρχή όπως την θέλεις εσύ και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βάζεις στον εαυτό σου

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Να σε βοηθήσω προσωπικά να πετύχεις τους στόχους σου με ατομικές συναντήσεις μέσα από την υπηρεσία μου Everyday Mom 1-1

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Ποια είμαι

Είμαι η Μαρίλεια, μαμά δύο υπέροχων παιδιών, Coach για μαμάδες, συγγραφέας και εκπαιδευτικός.

Δημιούργησα το Everyday Mom για να σε βοηθήσω να συνδεθείς με το παιδί σου, να γίνεις η καλύτερη μαμά που μπορείς αλλά ταυτόχρονα να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να κηνυγήσεις και τα δικά σου όνειρα!

Όταν συνειδητοποίησα (αφού είχα φάει τα μούτρα μου πρώτα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ότι τα παιδιά χρειάζονται σταθερό πρόγραμμα για να μεγαλώνουν ήρεμα και να είναι όλη η οικογένεια ήρεμη, έψαξα, δοκίμασα, πειραματίστηκα και τελικά δημιούργησα ένα σύστημα που ΔΟΥΛΕΥΕΙ και υπάρχει ένα πρόγραμμα στην οικογένεια που δίνει ελευθερία και επιλογές και δεν περιορίζει! Αυτό σκέφτηκα να το μοιραστώ με όσες μαμάδες το έχουν ανάγκη και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πιο αγαπημένο πρόγραμμα για μαμάδες, “Οι Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course” που έχουν αγαπήσει εκατοντάδες οικογένειες. 

Στη συνέχεια, ανακάλυψα ότι πέρα από την οργάνωση, οι μαμάδες έχουμε ανάγκη να ανήκουμε σε μία κοινότητα από άλλες μαμάδες για να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να καταλαβαινόμαστε. Και μάλιστα, στην κοινότητα αυτή να μην παίρνουμε μόνο βοήθεια στο κομμάτι της μητρότητας, αλλά να παίρνουμε όλη τη βοήθεια που χρειαζόμαστε για να κυνηγάμε και τα δικά μας όνειρα, αυτά με τα οποία ανοίξαμε κι εμείς τα δικά μας φτερά στη ζωή. Και κάπως έτσι, έφτιαξα το ΠΡΩΤΟ Coaching Club για μαμάδες στην Ελλάδα, το πολυαγαπημένο Everyday Mom – the Club που έχει βοηθήσει δεκάδες υπέροχες γυναίκες να  γίνουν η καλύτερη μαμά του κόσμου και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους! 

Κι επειδή στην πορεία ήθελα κι εγώ να πετυχαίνω τους στόχους μου αλλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου, δεν ήξερα πώς να το κάνω σωστά, πώς να διαχειρίζομαι τον χρόνο μου και να ξεπερνάω τα “δεν μπορώ” μου, δημιούργησα το μοναδικό Workshop “Σχεδιάζω τη ζωή που θέλω να ζω” για όλες όσες το έχουν ανάγκη όπως το είχα κι εγώ.

Το μοττο μου

Μπορεί να είμαστε μαμάδες και να λατρεύουμε τα παιδιά μας, αλλά κάποτε ήμασταν κι εμείς ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, με ταλέντα και δίψα για ζωή και χρωστάμε σ’ αυτό το κορίτσι να τιμήσουμε τα όνειρά του. Το ότι γίναμε μαμάδες δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε τα δικά μας όνειρα πίσω και η αποστολή μου είναι να σε βοηθήσω να φροντίσεις το κορίτσι που ήσουν κάποτε, ακόμη και αν μέχρι τώρα το είχες ξεχάσει.

1-2 φορές την εβδομάδα μοιράζομαι μαθήματα και συμβουλές γύρω από την μητρότητα και την δική μας προσωπική ανάπτυξη μέσα από τα emails μου σε όλες τις χιλιάδες υπέροχες μαμάδες που μου έχουν εμπιστευτεί το email τους.

Λίγα λόγια απο κάποιεσ απο αυτεσ