Οι Ρουτίνες της
Everyday Mom -
the Course

Οργάνωσε την καθημερινότητά σας με τα παιδιά σε λιγότερο από 12 εβδομάδες και ξεχάστε μια για πάντα τις φωνές και το άγχος!

5/5
Το πρόγραμμα δεν υπάρχει! Απλό και κατανοητό, μας παίρνεις από το χέρι και βήμα βήμα οργανώνουμε όλη μας τη ζωή! Μακάρι να σε είχα γνωρίσει νωρίτερα!
Βιβή Π. - Μαμά 1 παιδιού 6 ετών
Έκανε τις Ρουτίνες της Everyday Mom σε συνεδρίες 1-1

Αν λες στο παιδί σου…

και σε κοιτάζει λες κι έχεις κατέβει από τον Άρη…

τότε συνέχισε να διαβάζεις!

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;

Ξέρεις ότι πρέπει να οργανωθείτε λίγο καλύτερα ως οικογένεια, αλλά όποτε προσπαθείς να βάλεις μια σειρά κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.


Ο χρόνος δε σου φτάνει ποτέ και μονίμως νιώθεις πως τον κυνηγάς και σε κυνηγάει…

Η ζωή σου είναι κάπως έτσι...

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένη, κακιά και ότι φωνάζεις συνεχώς για όλα 80%
Νιώθεις πως κανείς δε σε καταλαβαίνει και ότι η ζωή σας η ίδια είναι παρατημένη στη μοίρα της 85%
Ξέρεις ότι άλλες μαμάδες τα έχουν καταφέρει και αφενός ζηλεύεις κρυφά, αφετέρου ντρέπεσαι να τις ρωτήσεις πώς 95%
Είσαι αποφασισμένη να τα αλλάξεις ΟΛΑ και αποκτήσετε επιτέλους ΗΡΕΜΙΑ και περισσότερη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 100%

Τι θα γινόταν αν σου έλεγα ότι υπάρχει τρόπος να τα κάνεις όλα σωστά;

Γεια σου, Μανούλα!

Είμαι η Μαρίλεια Μίχα, η δημιουργός του Everyday Mom!

Είμαι μαμά 2 υπέροχων παιδιών, συγγραφέας, Coach για μαμάδες αποκλειστικά και εκπαιδευτικός με εικοσαετή εμπειρία στις τάξεις. 

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με την προσωπική ανάπτυξη και βοηθώ μαμάδες και γυναίκες να πετύχουν τους στόχους τους, να βρουν αυτό που τις γεμίζει ως ξεχωριστές προσωπικότητες, να οργανώσουν την καθημερινότητά τους, να απολαύσουν τη μητρότητα, να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και δουλειά, να προσφέρουν στο παιδάκι τους την καλύτερη παιδική ηλικία.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να πάρεις τον έλεγχο της οικογένειάς σου και να αποκτήσετε μία ρουτίνα όπου όλα θα δουλεύουν ρολόι!

ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ...

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου πως η καθημερινότητά σας έχει ρυθμό κι εσύ είσαι ήρεμη με χρόνο για τον εαυτό σου…

Να πώς θα ήταν:

 • Το παιδάκι σου έχει σταθερές ώρες ύπνου και πρωινού ξυπνήματος χωρίς γκρίνιες.
 • Μαζεύει τα πράγματά του, τα λερωμένα ρούχα και τα βιβλία του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
 • Κάθεται να κάνει τα μαθήματά του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ!
 • Οι ώρες της οθόνης είναι συγκεκριμένες και δεν ξεφεύγουν από τον έλεγχο. 
 • Έχεις χρόνο να ξεκουραστείς, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να συναντήσεις μία φίλη ή ακόμη και να ασχοληθείς με ένα χόμπι! 
 • Έχεις ένα απλό πλάνο της καθημερινότητάς σου που είναι εύκολο να ακολουθήσετε και σου δίνει τον έλεγχο της ζωής σας.
 •  Υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ να περάσετε μαζί ως οικογένεια και δεν σπαταλάτε το χρόνο σας γκρινιάζοντας ή  σέρνοντας τα βήματά σας από την κούραση και την απελπισία.  
 • Είστε όλοι πιο ήρεμοι, πιο χαρούμενοι, και τελικά πιο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
Είσαι φανταστική! Με τις ρουτίνες σου και την προσωπική σου βοήθεια η μέρα μας κυλάει πολύ πιο ομαλά και είμαστε όλοι πιο ήρεμοι!
Έλενα Χ., μαμά 2 παιδιών 4 και 6 ετών
που δουλέψαμε μαζί τις ρουτίνες στο Everyday Mom 1-1

Να σου γνωρίσω τις Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course

Εφάρμοσε το πιο απλό σύστημα που θα σου δώσει τον έλεγχο της καθημερινότητάς σας και θα σε απαλλάξει από φωνές και γκρίνιες!

Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη ζωή σας και να πελαγώνεις! Μικρές αλλά έξυπνες και σταθερές αλλαγές φέρνουν τα μεγάλα αποτελέσματα!

Το πρόγραμμα είναι μοναδικό και δεν θα βρεις όμοιό του στα ελληνικά δεδομένα!

Οι Ρουτίνες της Everyday Mom σχεδιάστηκαν για να μπορέσουν όλες οι μανούλες που για κάποιο λόγο έχασαν ή δεν είχαν ποτέ τον έλεγχο της οικογένειάς τους να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Σχεδιάστηκαν για να υπάρχει ηρεμία στο σπιτικό τους, να μεγαλώνουν τα παιδιά ήρεμα αλλά ανεξάρτητα, να αυτοματοποιούν διαδικασίες που τους δίνουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, και τελικά να είναι η οικογενειακή ζωή ευτυχισμένη χωρίς γκρίνιες και φωνές.

 

 Αν θέλεις κι εσύ να αφήσεις το χάος πίσω σου, 

το “όσα πάνε κι όσα έρθουν”, 

το ας κάνουμε έτσι σήμερα κι αύριο βλέπουμε, 

και να αποκτήσεις μία ήρεμη ζωή με χρόνο για τον εαυτό σου και για την οικογένειά σου, 

σου υπόσχομαι πως αυτή την ευκαιρία 

δεν θέλεις να τη χάσεις!

Κι αν θέλεις κι εσύ να νιώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια βοήθεια...

...μη χάσεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις ΤΩΡΑ το πρόγραμμά μου και να δεις τα πρώτα αποτελέσματα ΑΜΕΣΑ αλλά και να έχεις εμένα προσωπικά στο πλάι σου σε όλα τα βήματα αυτής της διαδρομής. 

 • Δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα στα Ελληνικά που να σε βοηθάει να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με τα παιδιά.
 • Δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα στα Ελληνικά που να σου δίνει πρόσβαση για πάντα ακόμη και στις ενημερώσεις και τις μελλοντικές προσθήκες ώστε να επιστρέφεις όποτε θέλεις σ’ αυτό, αλλά και να το κάνεις στο δικό σου χρόνο.
 • Δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα στα Ελληνικά που να σου δίνει προσωπική σχέση με το δημιουργό του, άμεση προσωπική βοήθεια, live συναντήσεις για πάντα!

Γιατί να παρακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα;

Δημιούργησα τις Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course γιατί θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερες μανούλες μπορώ να πάρουν τον έλεγχο της οικογένειας και της καθημερινότητάς τους. Μετά από την δική μου επιτυχημένη οργάνωση της καθημερινότητας, και αφού έμαθα από τα λάθη μου, θέλω να σου δώσω τα βήματα αυτής της διαδρομής έτοιμα για να μη κάνεις τα ίδια λάθη με μένα, ούτε να ανοίξεις κι εσύ το μονοπάτι προς την ηρεμία και την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Το έχω κάνει εγώ για σένα και είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω και να σε βοηθήσω να φέρεις κι εσύ την ηρεμία και την ευτυχία στην καθημερινότητά σας.

Μηνύματα σαν τα παρακάτω ήταν η έμπνευσή μου...

και είμαι σίγουρη πως, αν το θελήσεις, σύντομα θα λάβω και το δικό σου email που θα μου περιγράφει πόσο πολύ έχει αλλάξει η καθημερινότητά σας χάρη στο πρόγραμμά μου!

Αν σου έλεγα πως η ηρεμία στην καθημερινότητα είναι κάτι που γίνεται, αρκεί να μου δώσεις λίγο από το χρόνο σου, τι θα έλεγες; Ωραία δε θα ήταν;

Πάρε, λοιπόν, τον έλεγχο της οικογενειακής σας ζωής και άφησέ με να σου δείξω τα βήματα προς την ηρεμία και την ευτυχία!

Τι θα δούμε στο πρόγραμμα;

1η Εβδομάδα

2η & 3η Εβδομάδα

4η Εβδομάδα

5η Εβδομάδα

6η Εβδομάδα

7η Εβδομάδα

8η Εβδομάδα

9η Εβδομάδα

10η Εβδομάδα

11η Εβδομάδα

12η Εβδομάδα

Τι θα δούμε σε bullet points:

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος;

Το πρόγραμμα διαρκεί 12 εβδομάδες, αλλά μπορείς να το κάνεις στο δικό σου χρόνο αν αισθάνεσαι ότι χρονικά είσαι πιεσμένη. Θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στο μάθημα και στο υλικό του και μετά τη λήξη των μαθημάτων! Άλλωστε, το σημαντικό είναι να κάνεις τα βήματα που σου προτείνω με σειρά και συνέπεια και όταν ολοκληρώνεις το ένα, να προχωράς στο επόμενο. Και ας μην ξεχνάμε πως, οι αλλαγές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη!

Τι θα πάρεις με την εγγραφή σου;

Μόλις ξεκινήσει το πρόγραμμα, θα αποκτήσεις πρόσβαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο site μου, όπου θα βρεις τα βίντεο και τα φύλλα εργασίας της κάθε εβδομάδας / ενότητας

Κάθε εβδομάδα, σε χρόνο που σε εξυπηρετεί, θα παρακολουθείς τα βίντεο και θα κάνεις τις εργασίες σου. 

Μία φορά το μήνα θα κάνουμε 1 ομαδική Live συνάντηση για να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί, αλλά και να λύσουμε απορίες. 

 

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από πολύ πλούσιο εκτυπώσιμο υλικό (Workbooks, πίνακες, λίστες, κάρτες κτλ.) που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε εφαρμογή όλα όσα θα μάθουμε μαζί.

Τελικά τι θα κερδίσεις αν παρακολουθήσεις το πρόγραμμα;

Θα αποκτήσεις την καθημερινότητα που ονειρεύεσαι! Θα είσαι ήρεμη, με περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, τα παιδιά σου θα σε ακούν περισσότερο και θα είναι πιο συνεργάσιμα και η οικογένειά σου στο σύνολό της θα είναι πιο ευτυχισμένη!

Ένα πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης λειτουργεί γιατί...

Ορίζεις εσύ το πού και το πότε θα παρακολουθήσεις το μάθημα.

Το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο που προχωράει βήμα-βήμα, ώστε να μπορείς να το αφομοιώσεις αλλά και να εφαρμόσεις τα όσα μαθαίνεις.

Δεν γίνεται να μείνεις πίσω! Ακόμη και αν οι συνθήκες δεν επιτρέψουν να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα με το ρυθμό που είναι προγραμματισμένο, έχεις για πάντα πρόσβαση στο υλικό ώστε να το δεις αργότερα ή να κάνεις όσες επαναλήψεις χρειαστεί.

Έχεις το 100% της υποστήριξής μου. Θα είμαι δίπλα σου να σε συμβουλέψω και να σε καθοδηγήσω τόσο κατά τη διάρκεια του προγράμματος, όσο και μετά! 

Δεν είσαι μόνη. Ανήκεις σε μία κοινότητα με άλλες μανούλες που μοιράζεστε τον ίδιο σκοπό. Θα έχουμε μία κλειστή ομάδα στο Facebook αποκλειστικά για όσες παρακολουθούν το πρόγραμμα, στην οποία θα μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να μοιραστείς ή να ρωτήσεις κάτι για να σε βοηθήσω άμεσα εγώ, ή κάποιο άλλο μέλος. 

Μία φορά το μήνα, έχουμε μία Live συνάντηση μέσω Zoom για να λύνω απορίες και να συζητάμε ό,τι σε απασχολεί. Για πόσο καιρό θα έχεις δικαίωμα να συμμετέχεις στις συναντήσεις; Το για πάντα πώς σου φαίνεται;  

Για κάθε μάθημα, θα έχεις τα αντίστοιχα φύλλα εργασίας που θα μπορείς να εκτυπώσεις και να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τις ασκήσεις που θα σου προτείνω. Παράλληλα, θα έχεις τα πιο σημαντικά σημεία του μαθήματος σε σημειώσεις για να τις εκτυπώσεις και να τις μελετάς οποιαδήποτε στιγμή σε εξυπηρετεί. 

Ίσως το σημαντικότερο όλων, μέσα από το πρόγραμμα θα ανταποκριθείς στην πρόκληση να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Θα γίνεις καλύτερη μαμά και καλύτερος άνθρωπος. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Έφτιαξα τις Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course με πολλή αγάπη και μεράκι, και σου τιε προσφέρω σε μία πολύ προνομιακή τιμή (για όοολα αυτά που θα πάρεις) ώστε να μην είναι εμπόδιο για καμία να την αποκτήσει. 

Για να σε ευχαριστήσω για την τιμή και την εμπιστοσύνη σου, έχω δημιουργήσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχεις πρόσβαση στο υλικό όλων των επόμενων κύκλων με όλες τις προσθήκες και τις ενημερώσεις που κάνω κατά καιρούς, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, όποια και να είναι η τιμή του στο μέλλον! 

Και φυσικά, θα έχεις για πάντα πρόσβαση στα Zoom Lives του προγράμματος, σε όλους τους επόμενους κύκλους (αξία ανεκτίμητη)!

 

Πώς μπορείς να αποκτήσεις το πρόγραμμα

Οι Ρουτίνες της Everyday Mom - the Course

Εφάπαξ Πληρωμή
270
119 Εφάπαξ πληρωμή
 • Πλήρης πρόσβαση στις Ρουτίνες της Everyday Mom
 • Συμμμετοχή στις Live συναντήσεις του προγράμματος
 • Δωρεάν πρόσβαση στο υλικό όλων των επόμενων κύκλων με όλες τις προσθήκες και τις ενημερώσεις.

Οι Ρουτίνες της Everyday Mom - the Course

Πληρωμή σε 4 δόσεις
69
39 4 μηνιαίες δόσεις
 • Πλήρης πρόσβαση στις Ρουτίνες της Everyday Mom
 • Συμμμετοχή στις Live συναντήσεις του προγράμματος
 • Δωρεάν πρόσβαση στο υλικό όλων των επόμενων κύκλων με όλες τις προσθήκες και τις ενημερώσεις.

Αυτή τη φορά, έχεις δύο σούπερ extra bonuses! 

Με την εγγραφή σου στις Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course αποκτάς ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε ένα 7ήμερο Workshop πολύ πλούσιο σε υλικό που δημιούργησα και παρακολούθησαν περισσότερες από 5.000 μαμάδες για να παρακολουθήσεις την πρώτη σου εβδομάδα και να σε προετοιμάσει για το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στο Workshop αυτό θα πάρεις άμεσα tips και γνώση που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και να δεις αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας μέρες στο πρόγραμμα! 

Με την εγγραφή σου στις Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course αποκτάς 

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι για μένα το πρόγραμμα;

Εάν θέλεις να μάθεις  πώς μπορείς να οργανώσεις με αποτελεσματικό τρόπο την καθημερινότητά σας ώστε να είναι λειτουργική και να σας εξασφαλίζει την ηρεμία και την ευτυχία, τότε η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο “ΝΑΙ”!

Πώς γίνεται το μάθημα;

Το μάθημα έχει τη μορφή βίντεο και είναι οργανωμένο σε ενότητες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο site. Το κάθε μάθημα συνοδεύεται από εκτυπώσιμο υλικό με ασκήσεις και τα πιο σημαντικά σημεία του μαθήματος. Το κάθε μάθημα μπορεί να αποτελείται από περισσότερα από ένα βίντεο, ώστε να είναι μικρές, εύπεπτες “μπουκιές” γνώσης και να μπορείς να “σπας” την εκπαίδευσή σου αν δεν έχεις συνεχόμενο χρόνο παρακολούθησης του προγράμματος.

Τι γίνεται αν δεν προλάβω να παρακολουθήσω κάποιο μάθημα;

Το πρόγραμμα είναι self-study που σου δίνει την ευελιξία να το παρακολουθήσεις στο δικό σου ρυθμό χωρίς να αισθάνεσαι ότι μένεις πίσω. 

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος;

Το πρόγραμμα διαρκεί 12 εβδομάδες αλλά εσύ θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στο υλικό για όσο τρέχει το πρόγραμμα και στο μέλλον!

Για ποιες ηλικίες παιδιών είναι το πρόγραμμα;

Στην πραγματικότητα το πρόγραμμα είναι για σένα, όχι για το παιδάκι σου! Ωστόσο, συνήθως η ανάγκη για οργάνωση της καθημερινότητας με τα παιδιά είναι πιο μεγάλη όταν τα παιδάκια είναι ακόμη μικρά. 

Δηλαδή αν το παιδί μου είναι μεγαλύτερο -(προ)εφηβάκι- δεν είναι για μένα;

Όχι, βέβαια! Έχεις πολλά να κερδίσεις από το πρόγραμμα ακόμη και αν το παιδί σου είναι ακόμη μωρό! Θα το διαπιστώσεις με το που ξεκινήσεις!

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων;

Το πρόγραμμα δουλεύει και είμαι σίγουρη πως αν το δουλέψεις με συνέπεια και  αποφασίσεις να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σας θα δεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Αν, ωστόσο, κάνεις όλα τα βήματα που θα σου δείξω και τις ασκήσεις σου και παρόλα αυτά νιώσεις πως δεν είναι αυτό που περίμενες, θα σου επιστρέψω το 100% των χρημάτων σου. Το αίτημα για επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να γίνει με email μέσα σε 2 εβδομάδες από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.