Σ’ ευχαριστώ που θέλεις να αποκτήσεις τα μηνυματάκια αγάπης και είσαι εδώ!

Μαρίλεια Μίχα

Μαμά | Coach για μαμάδες | Συγγραφέας | Εκπαιδευτικός

Στη σελίδα αυτή θα βρεις 16 υπέροχα μηνυματάκια αγάπης που σκοπό έχουν 

να δείξουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο παιδί σου 

ακόμη και αν δεν είστε μαζί την ώρα που θα τα διαβάζει!

Για να αποκτήσεις άμεσα τα μηνυματάκια αγάπης

Πάτησε στο κουμπί που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και κατέβασε το ebook μου. Αποθήκευσέ το στον υπολογιστή σου και εκτύπωσε τις σελίδες που χρειάζεσαι. Στο αρχείο θα βρεις 16 μηνυματάκια για κορίτσια και τα ίδια ακριβώς σε έκδοση για αγόρια.

Ανάλογα με το μήνυμα που θέλεις να δώσεις στο παιδί σου, κρύψε το αντίστοιχο μηνυματάκι όπου μπορείς να φανταστείς ώστε να το εκπλήξεις ευχάριστα και να ανυπομονεί να βρει το επόμενο! Θα βρεις μερικές ιδέες και στην αρχή του ebook.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Να φροντίσεις το κορίτσι που ήσουν κάποτε ενώ ταυτόχρονα γίνεσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου για το παιδί σου

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Να φύγεις απ’ το χάος, να οργανώσεις την καθημερινότητα με τα παιδιά και να αποκτήσετε πια μία καθημερινότητα ήρεμη και χαρούμενη

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Να σχεδιάσεις τη ζωή σου από την αρχή όπως την θέλεις εσύ και να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βάζεις στον εαυτό σου

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Να σε βοηθήσω προσωπικά να πετύχεις τους στόχους σου με ατομικές συναντήσεις μέσα από την υπηρεσία μου Everyday Mom 1-1

ΠΑΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ

Ποια είμαι

Είμαι η Μαρίλεια, μαμά δύο υπέροχων παιδιών, Coach για μαμάδες, συγγραφέας και εκπαιδευτικός.

Δημιούργησα το Everyday Mom για να σε βοηθήσω να συνδεθείς με το παιδί σου, να γίνεις η καλύτερη μαμά που μπορείς αλλά ταυτόχρονα να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να κηνυγήσεις και τα δικά σου όνειρα!

Όταν συνειδητοποίησα (αφού είχα φάει τα μούτρα μου πρώτα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ότι τα παιδιά χρειάζονται σταθερό πρόγραμμα για να μεγαλώνουν ήρεμα και να είναι όλη η οικογένεια ήρεμη, έψαξα, δοκίμασα, πειραματίστηκα και τελικά δημιούργησα ένα σύστημα που ΔΟΥΛΕΥΕΙ και υπάρχει ένα πρόγραμμα στην οικογένεια που δίνει ελευθερία και επιλογές και δεν περιορίζει! Αυτό σκέφτηκα να το μοιραστώ με όσες μαμάδες το έχουν ανάγκη και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πιο αγαπημένο πρόγραμμα για μαμάδες, “Οι Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course” που έχουν αγαπήσει εκατοντάδες οικογένειες. 

Στη συνέχεια, ανακάλυψα ότι πέρα από την οργάνωση, οι μαμάδες έχουμε ανάγκη να ανήκουμε σε μία κοινότητα από άλλες μαμάδες για να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να καταλαβαινόμαστε. Και μάλιστα, στην κοινότητα αυτή να μην παίρνουμε μόνο βοήθεια στο κομμάτι της μητρότητας, αλλά να παίρνουμε όλη τη βοήθεια που χρειαζόμαστε για να κυνηγάμε και τα δικά μας όνειρα, αυτά με τα οποία ανοίξαμε κι εμείς τα δικά μας φτερά στη ζωή. Και κάπως έτσι, έφτιαξα το ΠΡΩΤΟ Coaching Club για μαμάδες στην Ελλάδα, το πολυαγαπημένο Everyday Mom – the Club που έχει βοηθήσει δεκάδες υπέροχες γυναίκες να  γίνουν η καλύτερη μαμά του κόσμου και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους! 

Κι επειδή στην πορεία ήθελα κι εγώ να πετυχαίνω τους στόχους μου αλλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου, δεν ήξερα πώς να το κάνω σωστά, πώς να διαχειρίζομαι τον χρόνο μου και να ξεπερνάω τα “δεν μπορώ” μου, δημιούργησα το μοναδικό Workshop “Σχεδιάζω τη ζωή που θέλω να ζω” για όλες όσες το έχουν ανάγκη όπως το είχα κι εγώ.

Το μοττο μου

Μπορεί να είμαστε μαμάδες και να λατρεύουμε τα παιδιά μας, αλλά κάποτε ήμασταν κι εμείς ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, με ταλέντα και δίψα για ζωή και χρωστάμε σ’ αυτό το κορίτσι να τιμήσουμε τα όνειρά του. Το ότι γίναμε μαμάδες δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε τα δικά μας όνειρα πίσω και η αποστολή μου είναι να σε βοηθήσω να φροντίσεις το κορίτσι που ήσουν κάποτε, ακόμη και αν μέχρι τώρα το είχες ξεχάσει.

1-2 φορές την εβδομάδα μοιράζομαι μαθήματα και συμβουλές γύρω από την μητρότητα και την δική μας προσωπική ανάπτυξη μέσα από τα emails μου σε όλες τις χιλιάδες υπέροχες μαμάδες που μου έχουν εμπιστευτεί το email τους.

Λίγα λόγια απο κάποιεσ απο αυτεσ