ΔΩΡΕΑΝ Masterclass

Zω τη ζωή που θέλω!

Που κοινοποιώ μόλις μία φορά το χρόνο και μόνο για λίγες ημέρες πριν αποσυρθεί…

3 πολύ πλούσια βίντεο
συνολικής διάρκειας
2 ωρών περίπου

Όταν κάτι σε σταματάει από το να αλλάξεις όσα δεν σου ταιριάζουν, όταν φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα, όταν δεν τολμάς να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, συχνά σε σταματούν πιστεύω άλλων που υιοθέτησες άθελά σου.

Σε αυτό το Masterclass θα...

VIDEO #1

Αν πιστεύεις πως υπάρχουν πεποιθήσεις σου που σε σταματάνε από το να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, εδώ θα μάθεις πώς να τις εντοπίσεις και πώς να απαλλαγείς από αυτές. Δες το βίντεο με χαρτί και μολύβι όσες φορές χρειαστεί για να είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. 

VIDEO #2

Έχεις τις σωστές συνήθειες για να πετύχεις όσα θέλεις; Οι συνήθειες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή θετικά είναι συγκεκριμένες και μοιράζομαι 10+1 μαζί σου. Δες το βίντεο και σύγκρινε όσα μοιράζομαι μαζί σου με τις δικές σου συνήθειες. Οι συνήθειές σου σε πάνε εκεί που θέλεις;

VIDEO #3

Το να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε δεν είναι ακατόρθωτο ούτε αποκλειστικό προνόμιο των άλλων. Η καθεμία από εμάς μπορεί να ζήσει τη ζωή που θέλει αρκεί να κάνει τα κατάλληλα βήματα με σωστή καθοδήγηση και συνέπεια.  Στο βίντεο σου αποκαλύπτω ποια είναι τα 4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν -αν τα αντιμετωπίσεις σωστά- να αποκτήσεις τη ζωή που θέλεις αλλά και όλα όσα ονειρεύεσαι. 

Σχεδιάζω τη ζωή που θέλω να ζω

Σου αξίζει να ζεις τη ζωή που θέλεις!