Μήπως έχεις ξεχάσει τα όνειρα που έκανες κάποτε; 

Νιώθεις ότι έχεις αφήσει τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου πίσω για να ικανοποιείς μόνο τους άλλους;

Σου λείπει η αυτοπεποίθηση να κυνηγήσεις όσα πραγματικά επιθυμείς;

Έχεις ή θέλεις να βάλεις προσωπικούς στόχους αλλά πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις;

Θέλεις βοήθεια για να οργανώσεις λίγο καλύτερα τη ζωή σου;

Μήπως απλά πιστεύεις ότι δεν είσαι αρκετά καλή, η επιτυχία είναι για τους άλλους και δε σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη;

Ήμουν ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι εσύ αυτή τη στιγμή!

Για χρόνια είχα μπει σε μια καθημερινότητα που δε μου ταίριαζε, αλλά δεν είχα τη δύναμη να την αλλάξω ούτε καν το χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι δεν με έκανε ευτυχισμένη

Είχα ξεχάσει ότι είχα όνειρα, ταλέντα, και δίψα για μια όμορφη ζωή -όπως ακριβώς όλοι μας- γιατί δεν μου το επέτρεπαν οι τρελοί ρυθμοί στους οποίους είχα μάθει να ζω. 

Μέχρι που κάποια στιγμή όλα άλλαξαν και είδα καθαρά πως άξιζα πολύ περισσότερα από όσα έδινα εγώ η ίδια στον εαυτό μου.

Είμαι σίγουρη πως κι εσύ είσαι εδώ για τον ίδιο λόγο!

Άφησέ με, λοιπόν, να σε πάρω από το χέρι και να σε βοηθήσω να βρεις τι πραγματικά σε κάνει χαρούμενη και πώς μπορείς να σχεδιάσεις εσύ η ίδια τη ζωή που θέλεις να ζεις

Μπορώ να σε βοηθήσω σε 3 βήματα:

1

Στην πρώτη μας συνάντηση θα δούμε ποιες είναι οι ανάγκες σου ώστε να μπορέσω να σχεδιάσω το κατάλληλο πρόγραμμα για σένα.

2

Μέσα από τις εξατομικευμένες Zoom συναντήσεις που θα ορίσουμε, θα σε βοηθήσω να θέσεις τους πλέον κατάλληλους στόχους για σένα και θα σχεδιάσουμε μαζί τα βήματα για να τους πετύχεις.

3

Όταν πετύχεις τον στόχο που θα θέσεις μπορούμε να θέσουμε τον επόμενο και να ορίσουμε νέες συναντήσεις, ή να σου προτείνω άλλους τρόπους να μείνεις εστιασμένη στα θέλω και τις ανάγκες σου.

Πώς είμαι τόσο σίγουρη ότι μπορώ να σε βοηθήσω;

Βρίσκομαι στο χώρο της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής γονέων 20 χρόνια.

Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω διδάξει εκατοντάδες παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και ενήλικες.

Έχω πολύ μεγάλη εμπειρία ως trainer και mentor εκπαιδευτικών και ως σύμβουλος γονέων.

Τα τελευταία χρόνια, με έχει κερδίσει ο χώρος της προσωπικής ανάπτυξης και του Life and Parent Coaching και βοηθώ μαμάδες και γυναίκες να πετύχουν τους στόχους τους, να βρουν αυτό που τις γεμίζει ως ξεχωριστές προσωπικότητες, να οργανώσουν την καθημερινότητά τους, να απολαύσουν τη μητρότητα, να βρουν την ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και δουλειά, να προσφέρουν στο παιδάκι τους την καλύτερη παιδική ηλικία.

Τόσο τα εκπαιδευτικά μου προγράμματα, όσο και το Everyday Mom 1-1 συνδυάζουν εξειδίκευση και εμπειρία στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, την θετική και εφαρμοσμένη ψυχολογία, την θετική διαπαιδαγώγηση και γονεϊκότητα και την συμβουλευτική και καθοδήγηση, είναι μοναδικά σε φιλοσοφία και περιεχόμενο για τα ελληνικά δεδομένα και θα τα βρεις αποκλειστικά στο site μου.

Μετά από κάθε συνάντησή μας, θα λαμβάνεις ένα Action Sheet στο οποίο θα σου σημειώνω τα σημαντικά σημεία της κουβέντας μας σε bullet points, τα βήματα που σου προτείνω (και θα έχουμε συζητήσει μαζί) καθώς και άλλες σκέψεις μου που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις ό,τι έχουμε συζητήσει. Αν έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί, θα σου σημειώνω επιπλέον την πρόοδό σου και ποια βήματα ακόμη σου μένουν για να πετύχεις στον στόχο σου. 

Οι υπέροχες γυναίκες και μαμάδες που με έχουν εμπιστευτεί έχουν καταφέρει να πετύχουν τους στόχους τους και ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις κι εσύ γιατί το έχω δει ξανά και ξανά και ΓΙΝΕΤΑΙ!

Πώς θα κλείσεις τη συνάντησή μας;

Με την οικονομική τακτοποίηση των συναντήσεών μας, θα επικοινωνήσω μαζί σου στο email σου για να σου στείλω την τρέχουσα διαθεσιμότητά μου και να κλείσεις την συνάντηση που σε εξυπηρετεί.  

Για οτιδήποτε σε απασχολεί και θέλεις διευκρίνιση, γράψε μου εδώ: info@everydaymom.gr

Τι θα πρέπει να γνωρίζεις για το Everyday Mom 1-1

To Everyday Mom 1-1 είναι μία εξειδικευμένη υπηρεσία για μαμάδες και γυναίκες και απαιτεί χρόνο. 

Για να ολοκληρωθεί ένας κύκλος και να επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε ορίσει, χρειάζεται μία σειρά εστιασμένων συναντήσεων και γι’ αυτό προσφέρω την υπηρεσία σε συγκεκριμένο αριθμό γυναικών το χρόνο.

Ένας στόχος χρειάζεται χρόνο για να επιτευχθεί και από τη δική σου πλευρά. Καταστάσεις που έχουν παγιωθεί μήνες ή χρόνια τώρα, δεν αλλάζουν μέσα σε μία νύχτα. 

Θα σου δείξω το δρόμο και θα είμαι δίπλα σου σε όλη τη διαδρομή, αλλά θα πρέπει να κάνεις ειλικρινή προσπάθεια με συνέπεια, υπομονή και επιμονή. 

Αν δεν είσαι θετική στην αλλαγή και πρόθυμη να κάνεις τα βήματα που απαιτεί αυτή η διαδρομή, μην επενδύσεις χρόνο και χρήματα άδικα. 

Αν δεν είσαι προετοιμασμένη να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μαζί, μην μπεις καν στη διαδικασία. Δεν θα δεις αποτέλεσμα και θα σπαταλήσεις χρόνο και χρήματα.

Το Coaching δεν υποκαθιστά την παρακολούθηση από Ψυχίατρο και απευθύνεται σε μη κλινικό πληθυσμό.

Αν σε παρακολουθεί Ψυχίατρος θα πρέπει να τον/την ρωτήσεις αν ενδείκνυται για σένα και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας. 

Αν κρίνω πως δεν ταιριάζουμε ή πως δεν σου ταιριάζει η προσέγγισή μου, θα διακόψουμε τις συναντήσεις μας.

 

Οι συναντήσεις διαρκούν 50′-60′, γίνονται μέσω Zoom σε χρόνο που θα εξυπηρετεί και τις δύο, συνήθως ανά 2 εβδομάδες.

Ανάμεσα στις συναντήσεις, μπορούμε να επικοινωνούμε με email.

Από την πρώτη στιγμή θα δεις αλλαγή στη διάθεσή σου και όσο προχωράς θα νιώθεις ακόμα καλύτερα αλλά το σημαντικό είναι πως όσα μάθεις θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς και μετά το τέλος των συναντήσεών μας.

Μπορώ να σε βοηθήσω με εσένα και τους στόχους σου, τη σχέση σου με τα παιδιά σου και την οικογένειά σου γενικότερα, την οργάνωση της ζωής και καθημερινότητάς σας,  την επίδοσή σου στη δουλειά σου και την αύξηση της παραγωγικότητας κι άλλα πολλά. 

Ρώτησέ με για ό,τι άλλο σκέφτεσαι!

Πακέτα συναντήσεων

8 +2 συναντήσεις
(εφάπαξ πληρωμή)

400
320
 • 4 μήνες συναντήσεων
 • 2 συναντήσεις το μήνα
 • 50'-60' η συνάντηση μέσω Zoom
 • απεριόριστη επικοινωνία μέσω email
 • Everyday Mom 1-1 Action Sheet μετά από κάθε συνάντηση
 • Workbook, Journal και άλλα φύλλα εργασίας που θα κρίνω ότι θα σε βοηθήσουν
 • Bonus: 4 follow-up συναντήσεις διάρκειας 20' η καθεμία
 • Bonus: 2 επιπλέον συναντήσεις
ΣΥΜΦΕΡΕΙ

8 συναντήσεις
(πληρωμή σε 4 μηνιαίες δόσεις)

400
4*85
 • 4 μήνες συναντήσεων
 • 2 συναντήσεις το μήνα
 • 50'-60' η συνάντηση μέσω Zoom
 • απεριόριστη επικοινωνία μέσω email
 • Everyday Mom 1-1 Action Sheet μετά από κάθε συνάντηση
 • Workbook, Journal και άλλα φύλλα εργασίας που θα κρίνω ότι θα σε βοηθήσουν
 • Bonus: 4 follow-up συναντήσεις διάρκειας 20' η καθεμία
 •  
Scroll to Top
Scroll to Top