Everyday Mom - the Club

Δεν είσαι μόνη σου πια!

Είμαι μαμά 2 παιδιών και δύο δεκαετίες τώρα είμαι στις τάξεις και διδάσκω, ενώ ταυτόχρονα βοηθώ μανούλες με θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών τους και τη σχέση τους μαζί τους αλλά και τις ισορροπίες της οικογένειας.  

Έφτιαξα το πρώτο κλειστό συνδρομητικό coaching Club για μαμάδες στην Ελλάδα γιατί θέλω να σου δείξω τον τρόπο να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι, αλλά ταυτόχρονα να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου! 

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να γίνεις η καλύτερη μαμά του κόσμου και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

5/5

Το «Everyday Mom – the Club» είναι ένα καταπληκτικό συνδρομητικό coaching club για μαμάδες που ανατρέπει όλα όσα ήξερες για τα club μέχρι τώρα!

Δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι, να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου, να συνειδητοποιήσεις λίγο καλύτερα γιατί τα παιδιά σου υιοθετούν συγκεκριμένες συμπεριφορές και πώς εσύ μπορείς να τις αντιμετωπίζεις, ενώ παράλληλα επενδύεις χρόνο στον εαυτό σου, στην αυτοφροντίδα σου και στην προσωπική σου ανάπτυξη αλλά και στη δημιουργία σχέσεων και αληθινής επικοινωνίας με άλλες υπέροχες γυναίκες που νιώθουν όπως εσύ.

Το Club συνδυάζεται φανταστικά με τα προγράμματα της Everyday Mom. Είτε έχεις παρακολουθήσει ήδη κάποιο, είτε θέλεις να το κάνεις στο μέλλον, θα δεις ότι θα σε βοηθήσει να μείνεις προσηλωμένη στους στόχους σου, δε θα ξεχάσεις όσα έχεις ήδη μάθει από τα προγράμματα, ή θα αποτελέσει μία φανταστική εισαγωγή για να ξεκινήσεις να τα παρακολουθείς αν δεν το έχεις κάνει ακόμη.  

Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο για το παιδάκι σου αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό, αν νιώθεις χαμένη στην πληροφορία και κάθε σου αναζήτηση στο ίντερνετ σε μπερδεύει ακόμη περισσότερο, αν θέλεις πραγματικά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, τότε αυτή την ευκαιρία δεν θέλεις να τη χάσεις!

Μαρίλεια Μίχα

Μαμά, Life Coach για μαμάδες και γυναίκες, Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός

Τι το ξεχωριστό έχει το "Everyday Mom - the Club" ;

Μητρότητα / Γονεϊκότητα
Αυτοφροντίδα
Σχέσεις

Τι υπάρχει στο "Everyday Mom - the Club";

CHALLENGE

Kάθε μήνας έχει ένα θέμα! Κάθε μήνα, σου δίνω μία πρόκληση για να σε κινητοποιήσω και να πετύχεις τον στόχο του μήνα και στο τέλος, αν τα έχεις καταφέρει, κερδίζεις ένα μικρό συμβολικό δώρο κινητοποίησης από εμένα που θα λάβεις με το ταχυδρομείο! 

HABIT TRACKER

Για να πετύχεις τον στόχο σου, απαραίτητο εργαλείο είναι το Habit Tracker σου που θα σε βοηθήσει να μην τα παρατάς και θα σου δείχνει έμπρακτα πόσα έχεις καταφέρει και πόσο αξίζει να συνεχίσεις! 

GOAL SETTING

Στην αρχή κάθε μήνα βάζουμε τον στόχο του μήνα και σε βοηθώ να σχεδιάσεις τα κατάλληλα βήματα να τον πετύχεις. Μέσα στην ομάδα του Facebook μοιράζεσαι τον στόχο σου με όλες μας και εκεί βλέπω πού βρίσκεσαι κάθε φορά και πώς πρέπει να συνεχίσεις.  

WORKBOOK

Στην αρχή του μήνα παίρνεις και το Workbook του μήνα με όλα όσα θα χρειαστείς για να τα εκτυπώσεις μία φορά και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Εκτός από τα φύλλα που θα χρειαστείς για τις συναντήσεις μας, σου έχω και φύλλα Journaling για να γράφεις τις σκέψεις, τις νίκες και τα συναισθήματά σου! 

COACHING CALLS

2-3 φορές τον μήνα συναντιόμαστε για τα Coaching Calls μας! Αν είσαι σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις τι να κάνεις, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Μέσα από τα ομαδικά Coaching Calls σε βοηθώ να αναλύσεις το πρόβλημα και να σχεδιάσεις τα βήματα για να το λύσεις! Σε κάθε Call παίρνεις τον λόγο και μοιράζεσαι μαζί μας ό,τι σε δυσκολεύει κι εγώ με τις κατάλληλες ερωτήσεις σε βοηθώ να βρεις τις απαντήσεις σε ό,τι σε προβληματίζει. 

TIME BLOCK TO ROCK!

Κάθε Παρασκευή πρωί προγραμματίζουμε την εβδομάδα που έρχεται και εξασφαλίζουμε ότι θα κάνουμε αυτά που θέλουμε και αυτά που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους και δεν θα χαθούμε στην καθημερινότητα! 

IN IT TO WIN IT

Κάθε Τρίτη, στην ομάδα του Facebook γίνεται ένα σύντομο Live στο οποίο σου μαθαίνω κάτι καινούριο, κάτι που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο του μήνα! 

MINI LESSONS & Q&A

Το Everyday Mom – the Club είναι κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες σου, αλλά θέλω να σου δίνω κι επιπλέον κίνητρα και τρόπους να γίνεις η μαμά που θέλεις να είσαι. 

Μέσα από τα μαθήματά μας, σου μαθαίνω μία δεξιότητα που όχι μόνο σε εμπνέει, αλλά μπορείς να εφαρμόζεις στην οικογένειά σου άμεσα!

Δε χάνεις άλλες ατελείωτες ώρες ψάχνοντας δεξιά και αριστερά! Βρίσκω εγώ όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις και σου τα μαθαίνω. Μετά το μάθημα, έχουμε και ξεχωριστό χρόνο για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου. 

BOOK CLUB

Αν δεν προλαβαίνεις να βρεις τι νέο κυκλοφορεί ή το βρίσκεις αλλά δεν προλαβαίνεις να το διαβάσεις, τότε το Book Club είναι για σένα! Στη συνάντηση του Club, συζητάμε ένα βιβλίο σχετικό με τα παιδιά ή τη δική μας προσωπική ανάπτυξη τη φορά -ακόμη και αν δεν το έχεις διαβάσει!- και έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να μάθουμε νέα πράγματα και να χαλαρώσουμε με μία γυναικεία κουβέντα! Θέλεις και καλύτερο; Σου κάνω εγώ το χρονοδιάγραμμα ανάγνωσης για να μη χάνεσαι! 

WORKSHOPS

Σε προσκαλώ σε Workshops (εργαστήρια) που κάνουμε ζωντανά μαζί για να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να αποκτούμε νέες γνώσεις και να τις βάζουμε μαζί σε εφαρμογή άμεσα!

EXPERT MASTERCLASSES

Στο Club προσκαλούμε ειδικούς πάνω στα θέματα που μας απασχολούν και κάνουμε μία ζωντανή συνάντηση μαζί τους στην οποία μαθαίνουμε νέα πράγματα και βρίσκουμε απάντηση στις ερωτήσεις μας!

MOMMY UP SYSTEM

Απόκτησε τη μοναδική ευκαιρία να έχεις τη δική σου “συνεργάτη” υπευθυνότητας! Μία άλλη υπέροχη μαμά, όπως εσύ, θα σε κρατά υπεύθυνη στους στόχους που θα θέτεις για τον εαυτό σου!

PROMOTION

Μόνο τα μέλη του Everyday Mom – the Club που είναι και επαγγελματίες έχουν το προνόμιο κατόπιν συνεννόησης μαζί μου να διαφημίσουν τη δουλειά τους μέσα στην μεγάλη μας ομάδα, την Καλύτερη μαμά του κόσμου! by Everyday Mom και να αναπτύξουν συνεργασίες που θα τους φέρουν πίσω την μηνιαία συνδρομή τους στο πολλαπλάσιο! 

GIRLS' NIGHT OUT!

Δεν είμαστε μόνο μαμάδες, είμαστε και κορίτσια που θέλουν άλλα κορίτσια να κάνουν κοριτσίστικες κουβέντες! Α, καμιά φορά και να παίξουν, να γελάσουν, να πιουν ένα ποτό στο μπαλκόνι και να περάσουν καλά χωρίς να χρειαστεί να έχουν βρει κάποιον να κρατήσει τα παιδιά για να βγουν έξω! 

Και επιπλέον
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB

Ως μέλος του Club, απολαμβάνεις ειδικές τιμές, προσφορές κι εκπτώσεις, ενώ υπάρχουν προνόμια και εκδηλώσεις μόνο για τα μέλη μας! 

H επένδυση για όλα αυτά;

Παρόλο που η αξία όλων των παραπάνω είναι πολύ μεγαλύτερη από το κόστος της μηνιαίας συνδρομής, αυτή τη στιγμή και μέχρι το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου μπορείς να έρθεις μαζί μας για έναν ολόκληρο χρόνο με 149€ από 250€. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ;

Μόνο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2023, η συνδρομή θα είναι 149€ για έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτό το ποσό μπορείς να το κρατήσεις για πάντα αν παραμείνεις στο Club, και να ανανεώνεται κάθε χρόνο αν δεν διακόψεις την συνδρομή σου.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Αρχικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να ελέγξουμε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα σου. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα και η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί, αυτόματα χάνεις την προνομιακή συνδρομή που είχες και όταν επιστρέψεις στο Club θα κάνεις νέα εγγραφή με το ποσό της συνδρομής που θα ισχύει τότε. 

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ CLUB ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ;

Πιθανόν, αλλά αυτή η ευκαιρία είναι One-time offer, δεν θα την ξαναβρείς.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ;

Οι εγγραφές ανοίγουν μόλις 2- 3 φορές το χρόνο ώστε να είμαι σίγουρη ότι θα μπορώ να προσφέρω την καλύτερη εμπειρία ένταξης στο Club σε κάθε νέα μανούλα.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ;

Ναι, αλλά ελπίζω να μην το κάνεις! Αν διακόψεις τη συνδρομή σου θα σταματήσεις να χρεώνεσαι, αλλά δεν επιστρέφεται ποσό που ήδη έχεις καταβάλει για το διάστημα που ήσουν μαζί μας. Με την ακύρωση της συνδρομής δεν θα έχεις πλέον πρόσβαση στο υλικό του Club. 

ΑΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ;

Το Everyday Mom – the Club είναι εδώ για να σε “φροντίσει” με ένα απόλυτα προσιτό κόστος. Ωστόσο, αν αποφασίσεις να ακυρώσεις τη συνδρομή σου, θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη φορά που θα ανοίξουν οι εγγραφές ώστε να εγγραφείς ξανά στην συνδρομή που θα ισχύει τότε.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ;

Το Club μας έχει πολλές παροχές και μάλιστα στηρίζεται σε Live συναντήσεις που σε αντίστοιχα Club του εξωτερικού θα έπρεπε να πληρώνουμε τουλάχιστον 8 φορές την δική μας συνδρομή. Ωστόσο, θέλω να δώσω σε όσο περισσότερες γυναίκες μπορώ τη δυνατότητα να φροντίσουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους σε ένα κόστος που δε θα είναι απαγορευτικό για καμία.  

Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ;

Ναι και πολύ σύντομα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ CLUB;

Κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται Zoom συναντήσεις τις οποίες είτε παρακολουθείς ζωντανά (το προτείνω 100%) είτε παρακολουθείς σε replay μέσα στην πλατφόρμα του Club. Επιπλέον, επικοινωνούμε με email ή πιο άμεσα στην ομάδα μας στο Facebook για ό,τι προκύψει και είναι όλα τα μέλη πολύ ενεργά και υποστηρικτικά προς όλες. 

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ LIVE ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ;

Κανένα πρόβλημα! Όλες οι συναντήσεις μας βιντεοσκοπούνται και  ανεβαίνουν στην πλατφόρμα μας σε ειδικό χώρο που είναι αφιερωμένος στο Club κι έτσι δε θα χάσεις ποτέ τίποτα ή θα κάνεις όσες επαναλήψεις χρειάζεσαι.  

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ;

Το Club είναι για σένα και για εμάς δεν παίζει ρόλο η ηλικία! 

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ;

Είναι κάτι που θα επιδιώξω με την πρώτη ευκαιρία όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.