Γίνε κι εσύ Everyday Mom εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και μάθε πρώτη για το νέο κλειστό Club της Everyday Mom που ανοίγει τις πόρτες του για εγγραφές σε λίγες μέρες!

  Ποια είμαι

  Καλώς ήρθες! Είμαι η Μαρίλεια,

  μαμά δύο μικρών θησαυρών, της Νεφέλης μου που είναι 8,5 και του Μιχαήλ μου που είναι 2,5 και διδάσκω παιδιά σχεδόν 20 χρόνια! 

  Λατρεύω τα παιδιά και σέβομαι απεριόριστα τη μητέρα. Τη μητέρα που εργάζεται εκτός σπιτιού και της λείπουν τα παιδιά της κάθε λεπτό,  τη μητέρα που εργάζεται στο σπίτι και νιώθει πως η δουλειά της δε φαίνεται,  τη μητέρα που δεν έχει βοήθεια και περιμένει να κοιμηθούν τα παιδιά της για να καταφέρει να κάνει έστω ένα γρήγορο ντους, τη μητέρα που έχει βοήθεια αλλά νιώθει τύψεις που δουλεύει για να πληρώνει το babysitting ή που μεγαλώνουν άλλοι τα παιδιά της. 

  Έχω υπάρξει όλες αυτές οι μητέρες και ξέρω πώς είναι το καθετί!

  Όμως, πριν από έναν χρόνο, πήρα τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου. Να αφήσω πίσω μου τις ατελείωτες ώρες δουλειάς μακριά από την οικογένειά μου, να μείνω στο σπίτι να μεγαλώσω η ίδια τα παιδιά μου, αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσω μέσα από το Everyday Mom όσες περισσότερες μαμάδες μπορώ να περάσουν δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο με τα δικά τους παιδιά. 

  Αυτός ήταν ο λόγος που δημιούργησα το Everyday Mom. 

  Με την επιστημονική μου κατάρτιση και την πολυετή μου εμπειρία, δημιουργώ εκπαιδευτικό υλικό “από μαμά σε μαμά” για να περάσεις κι εσύ δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο με το παιδάκι σου, βοηθώντας το παράλληλα να μαθαίνει, και δημιουργώντας μαζί του τις καλύτερες αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία.

  Θα μοιραστώ μαζί σου όλες τις γνώσεις και την εμπειρία μου για να μετατρέπεις κάθε πολύτιμο λεπτό που έχεις στη διάθεσή σου με το παιδάκι σου σε μία μοναδική ευκαιρία να αναπτύξετε τον ψυχικό σας δεσμό και την επαφή σας, και παράλληλα να το βοηθάς με το σωστό τρόπο να αναπτύσσει τις δεξιότητες και τις δυνατότητές του και να μαθαίνει καινούρια πράγματα.

  Στο παρελθόν, είχε τύχει άπειρες φορές να έχω μόλις 10 λεπτά τη μέρα στην καλύτερη περίπτωση για να περάσω με το Νεφελάκι μου, και πολλές φορές τα 5 από αυτά τα περνούσα ψάχνοντας την τέλεια δραστηριότητα να κάνω μαζί της. Γι’ αυτό, ξέρω πόση αξία έχει κάτι έτοιμο για χρήση που δεν απαιτεί την παραμικρή προετοιμασία. Πέρα από ιδέες λοιπόν και κατασκευές, θα βρεις υλικό που θα χρειαστεί απλά να εκτυπώσεις για τις μέρες που έχεις μόλις 10 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση!

  Δε χρειάζεται να ψάχνεις αλλού, είναι όλα συγκεντρωμένα στη Βιβλιοθήκη Υλικού της Everyday Mom.   

  Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να γίνεις Everyday Mom ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για να έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό που διαθέτω δωρεάν με όλη μου την αγάπη!

  Υ.Γ. Το Everyday Mom απευθύνεται σε μαμάδες που “λαχταρούν” να περνούν χρόνο με τα παιδάκια τους. Κάποιες μέρες μπορεί να είναι 10 λεπτά μόνο αν δε γίνεται αλλιώς, άλλες όμως αναπληρώνουν το χαμένο χρόνο. Αν είσαι μανούλα, αλλά ψάχνεις λύσεις για να αυτοαπασχολείται το παιδάκι σου χωρίς τη δική σου ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες, ή λύσεις που απλώς θα το κρατούν απασχολημένο και ήσυχο όπως μία οθόνη, ίσως να μη βρεις εδώ αυτό που ψάχνεις! Ακόμη και αν κάποιες από τις δραστηριότητες που προτείνω είναι για παίζει μόνο του και να γίνεται ανεξάρτητο, απαιτείται πάντοτε η επίβλεψη του γονέα / κηδεμόνα πάνω από όλα για την ασφάλεια του παιδιού, αλλά και γιατί η Everyday Mom θέλει να περνάει χρόνο με το παιδάκι της!

   

   

   

  Τι να κάνεις τώρα;

  Μα φυσικά να γίνεις κι εσύ Everyday Mom αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και έχει ένα σωρό προνόμια! 

  • Μαθαίνεις όλα τα νέα που έχω να μοιραστώ ΠΡΩΤΗ!
  • Έχεις πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη Υλικού της Everyday Mom για ακόμη περισσότερο εκπαιδευτικό υλικό ΔΩΡΕΑΝ!
  • Έχεις ΠΑΝΤΑ ειδικές τιμές σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου πριν ακόμη ανέβουν επίσημα στο site!
  • Έχεις αποκλειστικές προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα ΜΟΝΟ για τις Everyday Moms!
  • Έχεις ΠΑΝΤΑ πρόσβαση σε μένα να με ρωτήσεις οτιδήποτε με ένα απλό email!
  • Έχεις νέο εκπαιδευτικό υλικό στο email σου κάθε βδομάδα περίπου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
  • Γίνε Everyday Mom συμπληρώνοντας οποιαδήποτε φόρμα θα βρεις στο site εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή πάτησε εδώ

  Γιατί να με εμπιστευτείς;

  Γιατί:

  20

  χρόνια διδασκαλίας παιδιών

  10 +

  ebooks με εκπαιδευτικό υλικό

  2000 +

  παιδιά κι ενήλικες σε τάξεις

  6000 +

  οικογένειες που μαθαίνουν τώρα μαζί μου

  Scroll to Top
  Scroll to Top