Φθινοπωρινή καραντίνα

Τελικά ξανακλειστήκαμε! Και παρόλο που όλοι είμαστε κουρασμένοι, προβληματισμένοι, ανήσυχοι, και λίγο μουδιασμένοι με την όλη κατάσταση, ως ενήλικες και γονείς είμαστε σε θέση -και πρέπει να είμαστε- να διαχειριζόμαστε τις προσωπικές μας αγωνίες και κρίσεις. Τα παιδιά, όμως, δύσκολα αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ευθύνης που ξαφνικά έπεσε στους ώμους τους, και είναι στο δικό μας χέρι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κυλήσει και αυτή η καραντίνα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και πιο ευχάριστα.

Σου ετοίμασα, λοιπόν, μία αφίσα που μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν, να την εκτυπώσεις και να την κολλήσεις στο ψυγείο σου. Πατώντας, μάλιστα, στα μπλε γράμματα του PDF, πηγαίνεις στο αντίστοιχο άρθρο για να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη ιδέα! 🙂

Είναι όλες οι ιδέες δοκιμασμένες από εμάς με την Νεφέλη, από τις πιο απλές, μέχρι τις πιο τρελές, όπως το να τραγουδάς και να χορεύεις στη βροχή, και δουλεύουν όλες. Σε κάνουν να ξεχνάς για λίγο τη θλίψη, τη μιζέρια, και την αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω σου. Να, γι’ αυτό μ’ αρέσει το κορίτσι μου. Κουβαλάμε την ίδια τρέλα και συμπαρασύρει η μία την άλλη, κυρίως όταν εγώ θυμάμαι να κάνω την καθώς πρέπει (χωρίς επιτυχία, σαφώς).

Δεν ανακάλυψα τον τροχό, αλλά να, είναι που καμιά φορά αυτά τα απλά είναι που μας διαφεύγουν και ψαχνόμαστε με ιδέες σύνθετες και πολύπλοκες, ενώ είναι τόσο απλό να πάρεις τις γαλότσες σου και να τραγουδήσεις στη βροχή. Γυρίζεις σπίτι βρεγμένος άλλος άνθρωπος, και το παιδί σου, αλλά και αυτό που κρύβεις μέσα σου, σε ευγνωμονούν για κάτι τόσο απλό, με μηδέν κόστος και προετοιμασία (μόνο μην ξεχάσεις να έχεις ανάψει θερμοσίφωνα πριν ξεκινήσετε να μουσκέψετε γιατί δεν είναι εποχές για κρυοπαγήματα).

Κατέβασε την αφίσα και βάλτε στόχο να κάνετε από μία ιδέα κάθε μέρα! Εμείς ξεκινήσαμε ήδη από τα μπισκότα!

Κι αν θέλεις περισσότερες ιδέες για να απασχολήσεις το μικρό σου πλασματάκι, βρες εδώ τις 120 Ιδέες Αντιβαρεμάρας για να μην ξανακούσεις “μαμά… βαριέμαι!”

Η αφίσα θα γίνει δικιά σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μόλις συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα! Κι αν ξέρεις κι άλλη μανούλα στην οποία θα φανεί χρήσιμη, προώθησέ της το άρθρο τώρα!

Φθινοπωρινή Καραντίνα

    We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.

    Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου το!

    Μπορεί να σε ενδιαφέρει...