Ποπ κορν πίτσα!

Είτε έχουμε βραδιά σινεμά-ταινία (όρος της Νεφέλης), είτε απόγευμα επιτραπέζιων, είτε απλά θέλουμε ένα αλμυρό σνακ, τα ποπ κορν είναι επιλογή που παίζει 1-2 φορές το μήνα. Δεν τα αγοράζουμε ποτέ όμως, γιατί εκτός του ότι τα αγοραστά δεν είναι υγιεινά, δεν υπάρχει και λόγος, αφού είναι πανεύκολο να τα ετοιμάσεις στο σπίτι.

Βάζω σε μία κατσαρόλα ελάχιστο λάδι (εδώ προτιμώ το καλαμποκέλαιο γιατί έχει πιο ελαφριά γεύση από το ελαιόλαδο) και γεμίζω σχεδόν όλο τον πάτο της με καλαμπόκι. Βάζω το καπάκι και σε δυνατή φωτιά, περιμένω να ακούσω να σκάνε. Μόλις σταματήσει ο πολύς θόρυβος και το σκάσιμο αραιώσει, τα αποσύρω από το μάτι και προτού ανοίξω το καπάκι περιμένω 1-2 λεπτά. Όπως είναι ζεστά, βάζω ένα μικρό κουταλάκι νοστιμιά Maggie, την πασπαλίζω από πάνω τους και ανακατεύω καλά να πάει παντού. Αυτό ήταν! Έχουν γεύση πίτσα και είναι έτοιμα να τα απολαύσεις! Δοκίμασέ τα και θα το δεις!

Γίνε κι εσύ Everyday Mom!

Έλα στην παρέα μας και θα λαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμο υλικό, ιδέες, tips και συμβουλές!

    We won’t send you spam. Unsubscribe at any time.
    Powered By ConvertKit

    Αφήστε ένα Σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Scroll to Top
    Scroll to Top