Η καλύτερη μαμά του κόσμου -
the Course

Βελτίωσε τη σχέση σου με το παιδί σου και γίνε η καλύτερη μαμά του κόσμου σε λιγότερο από 6 εβδομάδες!

Οι εγγραφές κλείνουν σε:

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
5/5

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πως

Καμία μας δεν πήρε οδηγίες χρήσης στο μαιευτήριο,

αλλά για να είσαι εδώ 

ψάχνοντας τον τρόπο να γίνεις η καλύτερη μαμά του κόσμου,

είσαι ήδη καλή μαμά!

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ

Η αλήθεια είναι πως κανείς ποτέ δε μας είπε πως

όλα αυτά τα μικρά καθημερινά που βιώνουμε με τα παιδιά μας

(να λέμε ξανά και ξανά κάτι μέχρι να το κάνουν,

να υπομένουμε τις αντιδράσεις τους σε οποιαδήποτε ηλικία,

να διαισθανόμαστε πότε περνάνε κάποια “φάση” και να φερόμαστε αναλόγως,

να νιώθουμε τύψεις που δεν παίξαμε αρκετά,

δεν τα βάλαμε εμείς για ύπνο κτλ)

αποτελούν τελικά τη μεγάλη εικόνα της ζωής μας ως μητέρες. 

 

Και αν αυτή τη μεγάλη εικόνα δεν ξέρουμε πώς να τη διαχειριστούμε, νιώθουμε ότι είμαστε η χειρότερη μαμά του κόσμου, πως έχουμε αποτύχει στο ρόλο μας, δε φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. 

 

Όμως!

Θέλω να ξέρεις πως αν ψάχνεις τον τρόπο να γίνεις καλύτερη μαμά, είσαι ήδη καλή και

αν θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με το παιδάκι σου αυτό πάντοτε μπορείς να το κάνεις, όποια και να είναι η ηλικία του!

Να είσαι σίγουρη πως μπορείς να γίνεις η καλύτερη μαμά του κόσμου!

Γεια σου Μανούλα!
Είμαι η Μαρίλεια Μίχα!

Είμαι μαμά 2 παιδιών και δύο δεκαετίες τώρα είμαι στις τάξεις και διδάσκω, ενώ ταυτόχρονα βοηθώ μανούλες με θέματα που αφορούν την ανατροφή των παιδιών τους και τη σχέση τους μαζί τους αλλά και τις ισορροπίες της οικογένειας.  

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βελτιώσεις τη σχέση σου με το παιδί σου και να γίνεις η καλύτερη μαμά του κόσμου!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ...

κλείσε τα μάτια και φαντάσου πως η καθημερινότητά σας έχει ρυθμό κι εσύ είσαι ήρεμη με χρόνο για τον εαυτό σου...

Να πώς θα ήταν:

 • Το παιδάκι σου έχει σταθερές ώρες ύπνου και πρωινού ξυπνήματος χωρίς γκρίνιες.
 • Μαζεύει τα πράγματά του, τα λερωμένα ρούχα και τα βιβλία του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
 • Κάθεται να κάνει τα μαθήματά του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ!
 • Οι ώρες της οθόνης είναι συγκεκριμένες και δεν ξεφεύγουν από τον έλεγχο. 
 • Έχεις χρόνο να ξεκουραστείς, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να συναντήσεις μία φίλη ή ακόμη και να ασχοληθείς με ένα χόμπι! 
 • Έχεις ένα απλό πλάνο της καθημερινότητάς σου που είναι εύκολο να ακολουθήσετε και σου δίνει τον έλεγχο της ζωής σας.
 •  Υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ να περάσετε μαζί ως οικογένεια και δεν σπαταλάτε το χρόνο σας γκρινιάζοντας ή  σέρνοντας τα βήματά σας από την κούραση και την απελπισία.  
 • Είστε όλοι πιο ήρεμοι, πιο χαρούμενοι, και τελικά πιο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
Είσαι φανταστική! Με τις ρουτίνες σου και την προσωπική σου βοήθεια η μέρα μας κυλάει πολύ πιο ομαλά και είμαστε όλοι πιο ήρεμοι!
Έλενα Χ., μαμά 2 παιδιών 4 και 6 ετών
που δουλέψαμε μαζί τις ρουτίνες στο Everyday Mom 1-1

Να σου γνωρίσω τις Ρουτίνες της Everyday Mom

 

Εφάρμοσε το πιο απλό σύστημα που θα σου δώσει τον έλεγχο της καθημερινότητάς σας και θα σε απαλλάξει από φωνές και γκρίνιες!

Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη ζωή σας και να πελαγώνεις! Μικρές αλλά έξυπνες και σταθερές αλλαγές φέρνουν τα μεγάλα αποτελέσματα!

Το πρόγραμμα είναι μοναδικό και
δεν θα βρεις όμοιό του στα ελληνικά δεδομένα!

Μέσα στο πρόγραμμα θα:

Οι Ρουτίνες της Everyday Mom σχεδιάστηκαν για να μπορέσουν όλες οι μανούλες που για κάποιο λόγο έχασαν ή δεν είχαν ποτέ τον έλεγχο της οικογένειάς τους να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Σχεδιάστηκαν για να υπάρχει ηρεμία στο σπιτικό τους, να μεγαλώνουν τα παιδιά ήρεμα αλλά ανεξάρτητα, να αυτοματοποιούν διαδικασίες που τους δίνουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, και τελικά να είναι η οικογενειακή ζωή ευτυχισμένη χωρίς γκρίνιες και φωνές.

 

 Αν θέλεις κι εσύ να αφήσεις το χάος πίσω σου, 

το “όσα πάνε κι όσα έρθουν”, 

το ας κάνουμε έτσι σήμερα κι αύριο βλέπουμε, 

και να αποκτήσεις μία ήρεμη ζωή με χρόνο για τον εαυτό σου και για την οικογένειά σου, 

σου υπόσχομαι πως αυτή την ευκαιρία 

δεν θέλεις να τη χάσεις!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
Μέσα από τις Ρουτίνες της Everyday Mom συνειδητοποίησα πολλά πράγματα για μένα ως προσωπικότητα κι ως μητέρα και μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν "δούλευε" τίποτα από όσα είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα. Πλέον ξέρω πώς να σχεδιάζω την εβδομάδα μας και είμαστε όλοι πιο ήρεμοι, και το καλύτερο απ' όλα περνάμε πια ποιοτικό χρόνο μαζί και χτίζουμε τις καλύτερες αναμνήσεις με τα παιδιά μας!
Αγγελική Β., μαμά 1 παιδιού 5 ετών
που δουλέψαμε μαζί τις ρουτίνες στο Everyday Mom 1-1

Γιατί να παρακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα;

Δημιούργησα τις Ρουτίνες της Everyday Mom – the Course γιατί θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερες μανούλες μπορώ να πάρουν τον έλεγχο της οικογένειας και της καθημερινότητάς τους. Μετά από την δική μου επιτυχημένη οργάνωση της καθημερινότητας, και αφού έμαθα από τα λάθη μου, θέλω να σου δώσω τα βήματα αυτής της διαδρομής έτοιμα για να μη κάνεις τα ίδια λάθη με μένα, ούτε να ανοίξεις κι εσύ το μονοπάτι προς την ηρεμία και την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Το έχω κάνει εγώ για σένα και είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω και να σε βοηθήσω να φέρεις κι εσύ την ηρεμία και την ευτυχία στην καθημερινότητά σας.

Αν σου έλεγα πως η ηρεμία στην καθημερινότητα είναι κάτι που γίνεται, αρκεί να μου δώσεις λίγο από το χρόνο σου, τι θα έλεγες; Ωραία δε θα ήταν;

Πάρε, λοιπόν, τον έλεγχο της οικογενειακής σας ζωής και άφησέ με να σου δείξω τα βήματα προς την ηρεμία και την ευτυχία!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Τι θα δούμε στο πρόγραμμα;

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος;

Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες, αλλά μπορείς να το κάνεις στο δικό σου χρόνο αν αισθάνεσαι ότι χρονικά είσαι πιεσμένη. Θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στο μάθημα και στο υλικό του και μετά τη λήξη των μαθημάτων! 

Τι θα πάρεις με την εγγραφή σου;

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου θα αποκτήσεις πρόσβαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο site μου, όπου θα ανεβάζω κάθε εβδομάδα τα βίντεο και τα φύλλα εργασίας της εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα, σε χρόνο που σε εξυπηρετεί, θα παρακολουθείς τα βίντεο και θα κάνεις τις εργασίες σου. 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα κάνουμε 2 Live συναντήσεις για να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί, αλλά και να λύσουμε απορίες. 

Θα έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέλος σε μία κλειστή ομάδα στο Facebook αποκλειστικά για τις μανούλες που παρακολουθούν το πρόγραμμα ώστε να μπορούμε να ενθαρρύνουμε η μία την άλλη αλλά και να μοιραζόμαστε σκέψεις ανάμεσα στις Live συναντήσεις. 

 

Τελικά τι θα κερδίσεις αν παρακολουθήσεις το πρόγραμμα;

Θα αποκτήσεις την καθημερινότητα που ονειρεύεσαι! Θα είσαι ήρεμη, με περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, τα παιδιά σου θα σε ακούν περισσότερο και θα είναι πιο συνεργάσιμα και η οικογένειά σου στο σύνολό της θα είναι πιο ευτυχισμένη!

Ένα πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης λειτουργεί γιατί...

Ορίζεις εσύ το πού και το πότε θα παρακολουθήσεις το μάθημα.

Το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο που προχωράει βήμα-βήμα, ώστε να μπορείς να το αφομοιώσεις αλλά και να εφαρμόσεις τα όσα μαθαίνεις.

Δεν “μένεις ποτέ στην ίδια τάξη”. Ακόμη και αν οι συνθήκες δεν επιτρέψουν να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα με το ρυθμό που είναι προγραμματισμένο, έχεις για πάντα πρόσβαση στο υλικό ώστε να το δεις αργότερα ή να κάνεις όσες επαναλήψεις χρειαστεί.

Έχεις το 100% της υποστήριξής μου. Θα είμαι δίπλα σου να σε συμβουλέψω και να σε καθοδηγήσω τόσο κατά τη διάρκεια του προγράμματος, όσο και μετά! 

Δεν είσαι μόνη. Ανήκεις σε μία κοινότητα με άλλες μανούλες που μοιράζεστε τον ίδιο σκοπό. Θα έχουμε μία κλειστή ομάδα στο Facebook αποκλειστικά για όσες παρακολουθούν το πρόγραμμα, στην οποία θα βοηθάει η μία την άλλη, θα ανταλλάσσουμε εμπειρίες και θα ξέρουμε πως μπορούμε να βρούμε αληθινή υποστήριξη. Στην ομάδα θα μπορείς να παραμείνεις ακόμη και μετά τη λήξη του προγράμματος.  

Για όσο διαρκεί το πρόγραμμα, αλλά και μετά, θα κάνω Live συναντήσεις μόνο για τις μανούλες που το παρακολουθούν ώστε να λύνω απορίες και να συζητάμε ό,τι σε απασχολεί. Φυσικά, θα έχεις πρόσκληση για όλα τα Live και των επόμενων κύκλων ώστε να σε βοηθώ ακόμη κα μετά τη λήξη του προγράμματος.

Για κάθε μάθημα, θα έχεις τα αντίστοιχα φύλλα εργασίας που θα μπορείς να εκτυπώσεις και να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τις ασκήσεις που θα σου προτείνω. Παράλληλα, θα έχεις τα πιο σημαντικά σημεία του μαθήματος σε σημειώσεις για να τις εκτυπώσεις και να τις μελετάς οποιαδήποτε στιγμή σε εξυπηρετεί. 

Ίσως το σημαντικότερο όλων, μέσα από το πρόγραμμα θα ανταποκριθείς στην πρόκληση να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Θα γίνεις καλύτερη μαμά και καλύτερος άνθρωπος. 

Για να σε κινητοποιήσω ακόμη περισσότερο, σου χαρίζω ένα σωρό ΔΩΡΑ!

BONUS #1

Αν αποκτήσεις το πρόγραμμα μέχρι την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, θα λάβεις 2 συνεδρίες Everyday Mom 1-1 (αξίας 100€) ώστε να δούμε αναλυτικά μαζί και προσωπικά ποια είναι η καθημερινότητά σας πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα και πώς μπορείς να ξεκινήσεις να αλλάζεις ό,τι δεν είναι λειτουργικό, αλλά και πώς θα είναι όταν το ολοκληρώσεις ώστε να αποφασίσουμε μαζί πώς μπορείς να συνεχίσεις.

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

BONUS #2

Με την εγγραφή σου στο πρόγραμμα, εξασφαλίζεις τη χαμηλότερη μηνιαία συνδρομή που θα υπάρξει ποτέ αν γίνεις

ιδρυτικό μέλος στο νέο κλειστό Club της Everyday Mom που θα ξεκινήσει από το 2022
(αξίας 12€/μήνα, αλλά για σένα 8€/μήνα)!

BONUS #3

Με την εγγραφή σου στις Ρουτίνες της Everyday Mom, εξασφαλίζεις έκπτωση 50% στο νέο μου Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα “Η Καλύτερη Μαμά του Κόσμου - the Course ” που θα ξεκινήσει την Πρωτοχρονιά (αξίας 29€, αλλά για σένα 14,50€)!

BONUS #4

Επειδή είναι η πρώτη φορά που οι Ρουτίνες της Everyday Mom γίνονται πρόγραμμα, σου τις προσφέρω σε μία τιμή έκπληξη που
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Επιπλέον, για να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου, επειδή εσύ θα το εγκαινιάσεις, θα σου δώσω πρόσβαση στο υλικό όλων των επόμενων κύκλων με όλες τις προσθήκες και τις ενημερώσεις που θα κάνω χωρίς επιπλέον χρέωση, όποια και να είναι η τιμή του κάθε φορά!
Ακόμη, θα λαμβάνεις πρόσκληση για όλες τις Live συναντήσεις των επόμενων κύκλων!
(αξία ανεκτίμητη)

BONUS #5

ΕΚΠΛΗΞΗ!

Ολες οι εγγραφές που θα γίνουν τις πρώτες 48 ώρες, θα έχουν τους 2 πρώτους μήνες του κλειστού Club της Everyday Mom εντελώς ΔΩΡΕΑΝ - και τους υπόλοιπους μήνες 8€/μήνα αντί για 12€/μήνα!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Η επένδυση για όλο αυτό;

Μόνο η αξία των BONUS είναι τουλάχιστον 5 φορές μεγαλύτερη από το κόστος του προγράμματος αυτή τη στιγμή,
αν το αποκτήσεις μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2021!
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Η επένδυση για όλα τα παραπάνω είναι
μόνο 29€

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που προσφέρω
τις Ρουτίνες της Everyday Mom the Course
σε αυτή την τιμή με όλα αυτά τα bonus
γι' αυτό μη χάσεις τη μοναδική ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί και
να σε βοηθήσω να οργανώσετε την καθημερινότητά σας και
να γίνετε πιο ήρεμοι και πιο ευτυχισμένοι!

Επειδή θα τρέξει πρώτη φορά ως ομαδικό πρόγραμμα,
οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες
ώστε να μπορέσω να δώσω το 100% μου στην κάθε μανούλα ξεχωριστά, αλλά και στο πρόγραμμα που με τη βοήθειά σας θα γίνει ακόμη καλύτερο.

Δεν χρησιμοποιώ μαρκετινίστικα τρικ, οι θέσεις είναι πραγματικά λίγες!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Η καλύτερη μαμά του κόσμου!

(αν έχεις αποκτήσει τις Ρουτίνες της Everyday Mom θα χρησιμοποιήσεις τον εκπτωτικό κωδικό (-50%) κατά την πληρωμή σου)
29
 • Πλήρης πρόσβαση στις Ρουτίνες της Everyday Mom
 • Συμμετοχή στις Live συναντήσεις του προγράμματος
 • Συμμετοχή στην κλειστή Facebook Ομάδα
 • 2 Συνεδρίες Everyday Mom 1-1 (bonus με εγγραφή έως 21/12/21)
 • Ειδική μηνιαία τιμή για τα ιδρυτικά μέλη του κλειστού Everyday Mom Club (8€ από 12€)
 • Έκπτωση 50% στο νέο μου Πρωτοχρονιάτικο Πρόγραμμα "Η Καλύτερη μαμά του κόσμου - the Course" (14,50€ από 29€ )
 • Δωρεάν πρόσβαση στο υλικό όλων των επόμενων κύκλων με όλες τις προσθήκες και τις ενημερώσεις.
 • 2 μήνες δωρεάν στο κλειστό Everyday Mom Club (bonus με εγγραφή έως 18/12/21)

Η καλύτερη μαμά του κόσμου και
Οι Ρουτίνες της Everyday Mom

αγόρασε και τα δύο προγράμματα σε τιμή combo
43,50
 • Πλήρης πρόσβαση στις Ρουτίνες της Everyday Mom
 • Συμμετοχή στις Live συναντήσεις του προγράμματος
 • Συμμετοχή στην κλειστή Facebook Ομάδα
 • 2 Συνεδρίες Everyday Mom 1-1 (bonus με εγγραφή έως 21/12/21)
 • Ειδική μηνιαία τιμή για τα ιδρυτικά μέλη του κλειστού Everyday Mom Club (8€ από 12€)
 • Έκπτωση 50% στο νέο μου Πρωτοχρονιάτικο Πρόγραμμα "Η Καλύτερη μαμά του κόσμου - the Course" (14,50€ από 29€ )
 • Δωρεάν πρόσβαση στο υλικό όλων των επόμενων κύκλων με όλες τις προσθήκες και τις ενημερώσεις.
 • 2 μήνες δωρεάν στο κλειστό Everyday Mom Club (bonus με εγγραφή έως 18/12/21)
ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι για μένα το πρόγραμμα;

Οι ρουτίνες της Everyday Mom είναι ένα self-study πρόγραμμα στο οποίο μαθαίνεις  πώς μπορείς να οργανώσεις με αποτελεσματικό τρόπο την καθημερινότητά σας ώστε να είναι λειτουργική και να σας εξασφαλίζει την ηρεμία και την ευτυχία. 

Πώς γίνεται το μάθημα;

Το μάθημα έχει τη μορφή βίντεο που θα ανεβαίνει κάθε εβδομάδα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο site. Το κάθε μάθημα συνοδεύεται από εκτυπώσιμο υλικό με ασκήσεις και τα πιο σημαντικά σημεία του μαθήματος. Το κάθε μάθημα μπορεί να αποτελείται από περισσότερα από ένα βίντεο, ώστε να είναι μικρές, εύπεπτες “μπουκιές” γνώσης και να μπορείς να “σπας” την εκπαίδευσή σου αν δεν έχεις συνεχόμενο χρόνο παρακολούθησης του προγράμματος.

Τι γίνεται αν δεν προλάβω να παρακολουθήσω κάποιο μάθημα;

Το πρόγραμμα είναι self-study, που σου δίνει την ευελιξία να το παρακολουθήσεις στο δικό σου ρυθμό χωρίς να “μείνεις ποτέ στην ίδια τάξη”. 

Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος;

Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες αλλά εσύ θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση στο υλικό για όσο τρέχει το πρόγραμμα και στο μέλλον!

Για ποιες ηλικίες παιδιών είναι το πρόγραμμα;

Στην πραγματικότητα το πρόγραμμα είναι για σένα, όχι για το παιδάκι σου! Ωστόσο, συνήθως η ανάγκη για οργάνωση της καθημερινότητας με τα παιδιά είναι πιο μεγάλη όταν τα παιδάκια είναι ακόμη μικρά. 

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων;

Το πρόγραμμα δουλεύει και είμαι σίγουρη πως αν το δουλέψεις με συνέπεια και  αποφασίσεις να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σας θα δεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Αν, ωστόσο, κάνεις όλα τα βήματα που θα σου δείξω και τις ασκήσεις σου και παρόλα αυτά νιώσεις πως δεν είναι αυτό που περίμενες, θα σου επιστρέψω το 100% των χρημάτων σου. Το αίτημα για επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να γίνει με email μέσα σε 2 εβδομάδες από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.