Διαστημικό πάρτυ

Πρόσφατα ο μικρούλης μας -δεν έχει ακόμα όνομα, ελπίζω όχι για πολύ ακόμα! 🙂 – έγινε ενός έτους, και του κάναμε ένα πάρτυ…διαστημικό!

Διακοσμήσαμε το σπίτι με διαστημικά διακοσμητικά και μπαλόνια, και φυσικά ο μπουφές και η τούρτα ήρθαν κατευθείαν από το διάστημα! Τα υπέροχα αναλώσιμα και στολίδια τα βρήκαμε στο The Party, τα φανταστικά μπισκότα σε σχήμα πυραύλου καθώς και τα pops τα πήραμε από το αγαπημένο μας The Sweet Spot που έχει συνοδέψει κάθε σημαντική στιγμή της ζωής μας και τα καρτελάκια (με τις ονομασίες των σνακ…βεβαίως, βεβαίως), τα δημιούργησα εγώ. Προσπάθησα να δώσω ένα όνομα σε κάθε σνακ που να παραπέμπει με κάποιο τρόπο στο διάστημα για να είναι μέσα στο θέμα, πρόσθεσα μερικές Mars και Milky Way, και ιδού το αποτέλεσμα!

Όσες Mars και Milky Way γλύτωσαν, τις έβαλα στο φανταστικό κουτάκι δώρου σε σχήμα πυραύλου και τις χάρισα στα παιδάκια που ήρθαν στο πάρτυ μας!
Τα ποπ κορν τα ετοιμάσαμε εμείς, και δεν έμεινε ούτε ένα! Πάτα εδώ για να δεις πώς τα έφτιαξα!
Εγώ ξέρω πώς κρατήθηκα και δεν τα έφαγα όλα! 🙂
Το μπαλόνι το ευχαριστήθηκε περισσότερο απ’ όλα ο μικρός! Τράβαγε το σχοινάκι του και του φαινόταν τόσο αστείο, που γελούσε συνέχεια!
Φυστικάκια..διαστημικά! Ξεπουλήσαμε και πάλι!
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη αυτά τα γαριδάκια και είχαμε και τους δακτύλιους του Κρόνου!
Σ’ ένα ονειρικό σύμπαν οι πλανήτες θα είχαν γεύση cake pop!
Είχαμε και ιπτάμενους δίσκους, που ευτυχώς δεν πέταξαν και ξεπουλήσαμε και πάλι!

Ένα τέλειο πάρτυ εκτός από καλή διάθεση και παρέα θέλει και λίγη (λίγη, τόση δα!) οργάνωση από πριν. Εμείς είχαμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας και μερικές αναποδιές / δυσκολίες, παρ’ όλα αυτά, περάσαμε υπέροχα! Μείνε συντονισμένη και θα σου πω τι πρέπει να προσέχεις για να κάνεις τα καλύτερα και πιο ιδιαίτερα πάρτυ! 🙂

Γίνε κι εσύ Everyday Mom!

Έλα στην παρέα μας και θα λαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμο υλικό, ιδέες, tips και συμβουλές!

    We won’t send you spam. Unsubscribe at any time.
    Powered By ConvertKit

    Μπορεί να σε ενδιαφέρει...